2777
2789
عنوان

عروس خواهرم خیلی خیلی عجیب جهیزیه چیده خواهرم نگران شده

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 58 پست

من به شخصه این کارو بی احترامی میدونم

البته نمیتونم یک طرفه به قاضی برم چون نه کمدو دیدم نه میدونم کجای خونس دقیقا

اما عروس هرچقدرم لباس داشته لازم نبوده همه رو دربیاره آویزون کنه یه ذره جا برای همسرشم میذاشت دیگه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالت نمیکنه.ولی شک کرده نکنه اینو انداخته بیرون

شوهرشو؟چرا باید اینکارو کنه؟

یجوری زیر زبون پسره رو بکش ک شک نکنه

شاید چیزی نباشه ها ما الکی ترسیدیم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

چه بایدیه؟چه اصراریع کنار هم باشه؟ایه نازل شده؟

ایه م نازل نشده لباس تازه داماد یجایی بیرون از اتاق تو راهرو باشه

کمد راهرو کاربرد دیگه ای داره...

منم اول ازدواج فهمیدم مادرشوهر و ۱۰ تا خواهرش میخوان واسم رئیس بازی درارن مثلا نذاشتم رسم مزخرف جهاز ...

زشته دیگه،خدایی دیگه دوره این رفتارا خیلی وقته گذشته،مردم خودشون به اندازه کافی مشکل دارن دیگه با دخالت هامون مشکلاتشون رو بیشتر نکنیم،خودمون بدمون میاد یکی بهمون بگه بالای چشممون ابروهه،اونوقت تا امار کشو و کمد های دیگران رو میخوایم داشته باشیم و نظر بدیم،بابا قدیم بود که مردم بیکار و بیسواد بودن تو هرچیزی دخالت میکردن،الان دیگه همه میدونن حریم شخصی چیه و نباید دخالت کرد.

همه اینجور نیستن ولی وقتی این چیزا رو می شنوی آدم می مونه دیگه چی بگه

مادر شوهر من ب پوشک بچمم گیر میده حتی ساعت خوابم🤮😂

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

خوب الان به نظرم طبیعی تره همه میگن.من و همسرم نصف کردیم.دوتا من که بلوز و شلوار جدا هست

آره خب طبیعیه همه چی به میزان لوازم خونه بستگی داره

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
زشته دیگه،خدایی دیگه دوره این رفتارا خیلی وقته گذشته،مردم خودشون به اندازه کافی مشکل دارن دیگه با دخ ...

عزیزم من خودم دکترای حقوقم و خواهرم مدیرعامل یه شرکت خصوصی.

منتها نگرانی  برای یه تک‌پسر که آرومه یکم طبیعیه.

عزیزم من خودم دکترای حقوقم و خواهرم مدیرعامل یه شرکت خصوصی.منتها نگرانی برای یه تک‌پسر که آرومه یکم ...

نگران نباش،خواهرتون تحصیل کرده اس و مطمین باش پسرش رو جوری تربیت کرده که بدونه با همسرش چجوری باید رفتار کنه،و اصلا همسری که انتخاب کرده رو با عقل و بینش انتخاب کرده،مطمین باش اگه مشکلی داشته باشن باید خودشون دوتا و در نهایت با کمک مشاور حل کنن و میتونن اینکارو بکنن،بچه که نیستن.