2777
2789
عنوان

عروس خواهرم خیلی خیلی عجیب جهیزیه چیده خواهرم نگران شده

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 58 پست

اونا خودشون میخوان زندگی کنن شاید وسایل پسره جا نشده حداقل کمد رو بذاره اتاق دیگه نه راهرو... ولی به هر حال به خواهرتون بگین دخالت نکنه پسرش اگه ناراحت بشه خودش جای لباساشو عوض میکنه. خانواده دختره شهر دیگه هستن و قراره مهمون زیاد براشون بیاد یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مادرش میگه چرا وسایل پسرم تو اتاق خواب نیست.انکار آدم حسابش نکرده

گفتم دیگه ب مادره مربوط نیس عروس و داماد اینطور صلاح دونستن

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

تازه عروسه تا یه سال اینده هزار بار دکور عوض میکنه به نظرم شماها دخالت نکنید.اول زندگی زهر مارش میشه نهایتش یه مدت دیگه شوهرش لباساشو می بره اتاق شایدم اقا داماد با این مسئله مشکلی نداره مهم عروس دومادن که راضی هستن

آره دیگه لباس عروس و داماد باید کنار هم باشه

خب چرا دلیلشو نمیپرسه خواهرتون؟

یا خود پسرخواهرتون بپرسه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خوب مادرش میگه چرا وسایل پسرم تو اتاق خواب نیست.انکار آدم حسابش نکرده

خواهرتون خیلی دارن گنده اش میکننا 

خب دیزاین خونه اش اینطوریه چیکار دارین 

دستشم دردنکنه زحمت کشیده انقد جهازاورده

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

ناراحت شدم واقعا همچین چیزی دیدم منم خونم کوچیکه کمدم تو اتاق خونه ای ک شوهرم گرفته جا نشده گذاشتم پذیرایی بزارم تو کوچه؟ 

ی کمد داره اتاق لباسا من جا شد فقط 

اگر خونه بزرگتری بگیره حتما اون یکیم ب اتاق انتقال میدم

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آره دیگه لباس عروس و داماد باید کنار هم باشهخب چرا دلیلشو نمیپرسه خواهرتون؟یا خود پسرخواهرتون بپرسه

چه بایدیه؟چه اصراریع کنار هم باشه؟ایه نازل شده؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چرا من دلم واسه عروس سوخت؟! فکر کن ازدواج کنی و از همون اول همه مسایل زندگیتو حتی خاله شوهر و دیگه ا ...

منم اول ازدواج فهمیدم مادرشوهر و ۱۰ تا خواهرش میخوان واسم رئیس بازی درارن مثلا نذاشتم رسم مزخرف جهاز دیدنو اجرا کنن  بعد میگفتن خب فیلم بگیراز کشو لباسا کابینتا توالت حموم یخچال برامون بفرس🤣منم گفتم خب بعدها میاید خونمون میبینید ن  تو توالتم چیز عجیبی دارم ن یخچالم ک دیدنی باشه هرچیم اوردم واسه خودم اوردم ن بقیه، یا چیزای دیگ بعدا دیدم کلا فضول و گستاخن قطع رابطه کردم   رااااحت