2777
2789
عنوان

درباره مادرتون بگین

129 بازدید | 17 پست

تا حالا مادرتون شمارو تحت فشار گذاشته 

از شوهر کردن بگیر تا مثلاً انتخاب یه سری چیزا 

تا حالا حسودی کردین به رفتار سایر مادرابا بچه هامون 

اره اره اره اره

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت تحت فشارم نزاشته واسه هیچی ، واقعا مهربونه و بهترینه🥲

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

مامانم ۶۰سالشه 

مهربونه

خیلی کدبانویه

پایه اس با بچه هاش

روزی دوبار ب همه بچه هاش زنگ میزنه

هیچوقت اجباری نکرده برای کاری

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

مامانم اخلاق خیلی سردی داره نه فقط با من بلکه با همه.. کلا خیلی زیاد سرده خوشم نمیاد اینجور.. حس میکنم هیچوقت دوسم نداشته.. از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نیست کمک میکنن ولی از لحاظ محبت، عاطفی به هیچ عنوان تاییدش نمیکنم نه اونو نه پدرم کلا خانواده ی بی روحی دارم و خیلی بده. مثلا آدم میبینه طرف با مادرش خیلی گرمه.. مادر طنزی داره میگه میخنده ولی مادر من به هیچ عنوان اینجوری نیست خیلی خشکه 30 سال هم مدیر مدرسه بوده 

لطفا به هیچ وجه آقایون درخواست دوستی ندن 

کاش می نوشتی چه طوری محض هم دردی میگم

سر همه چی همین الان باهاش بحثم شد حالشو ندارم بنویسم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒