2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل همسر من خیلی بده

532 بازدید | 33 پست

اول از خوبیاش بگم.خیلی مهربونه باادبه خانواده دوسته خوش قیافس و... ولی بچه ها من از اول با شغلش مشکل داشتم مشاور املاک داره و در کنارش ساختمان سازی هم انجام میده..حس میکنم بقیه دید منفی نسبت به این شغل دارن..مثلا میگن بعضیاشون کلاه بردارن یا درآمدشون شبهه داره چمیدونم از این حرفا..خیلی باهاش صحبت کردم میگه واقعا اینجوری نیست همه مشتریام ازم راضی بودن و...ولی بچه ها من دلم صاف نمیشه..گاهی بهش میگم باید ازت جدا بشم ولی از طرفی فکر میکنم تواین دنیایی که همه خائن و بد شدن این لااقل اینجوری دیگه نیست سرش به زندگی خودش گرمه...تو دوراهی موندم نمیدونم تصمیم درست چیه..از طرفی دلم براش میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اما اگه کسی بهت اینا رو گفته از حسودی گفته 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

همینکه از زندگیت راضی هستی خودش کافیه

بنده خدا شغل بدی نداره

بعضی چیزا افتاده رو زبون اونایی تو شهرایی هستن که طایفه دارن مثلا میبینی از یه طایفه یک نفر یکار بد میکنه میگن این طایفه بده 

ولی قرار نیست همه بدباشن بیخیال باش

💍♥️

باورم نمیشه😕

خب مردم هرچی میخان بگن به جهنم مهم همون موارد اولیه به اضافه درامد شغلشه

زندگیتو کن ا‌ون بیرون برات نر...ن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگ واقعا درآمدش حلاله الکی به هم نزن

همه ی شغل های خوب و بد دارن

دکتری ک کارش رو درست انجام نده هم درآمدش حلال نیست یا معلمی که کوتاهی کنه درآمدش شبهه داره

ادم باید خودش درست باشه

کاری به دید جامعه سعی کن نداشته باشی