2777
2789
عنوان

بنظرتون شغل همسر من خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 33 پست

خوشی زده زیر دلت خواهر من؟

مهم اینه نونشو در میاره 

درسته از املاکی ها و کمیسیونی ک می‌گیرند منم راضی نیستم ولی خب همینه دیگه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبحان الله

این حرفا چیه 

لعنت کن به شیطون

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

خب اونکه توی املاک  بیشتر از نرخ اتحادیه ،کارمزد خرید و فروش و اجاره ملک که نمیگیره، درسته؟ اخه ما همه زورمون میاد کارمزد مشاور املاک رو بدیم. بگو بیشتر هوای مستاجر ها رو داشته باشه

درمورد ساختمان سازی هم بگو فقط به سودبیشتر فکر نکنه، درمورد مصالح و استحکام و...جوری عمل کنه که وجدانش راحت باشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

فکر کردم دزده یا مرده شوره .

بنده خدا شغلش بد نیست

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

اگه خودت از این شغل بدت میاد  طلاق بگیر برو .

اگه با حرف مردمه 

والا یه  شغلهایی هستن که من متنفرم آ . در حد بیش از حد تنفر دارم از اون شغلها . آقایون وارد اون شغلها میشن از اونا هم متنفر میشم  .

اما دلیل نمیشه خانمهاشون طلاق بگیرن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

والاا عزیزم منم پدرم و پارتنرم توکار مشاور املاک و ساخت و سازن اصلا اینطور ک فکر میکنی نیس حقشونه من ب زحمت میبینم سختی کارشونو شماها فقط کمیسیون هارو میبینید ولی اون روزی صدبار با تلفن حرف زدن و ازدست دادن مغز و روح روان نمی‌بینید نوش جونشون حلال حلاله اگرم این تفکر داری جداشو خیلیا آرزو دارن با همچین شغل تاپی برن تورابطه

ببخش یه سوال دارم به دل نگیری 

بجز استارتر کس دیگه جواب نده 

آبجی شوهر شماهم رفتار املاکی رو میاره داخل خونه؟؟

واحد بغلی مون همش تو گوشی با مشتریا فحش های بد میده با زن و بچش هم درگیره همش 

درباره درآمد هم خودت میتونی متوجه بشی اگه اهل زد و بند و کلاه گذاشتن سر جوانها و مشتریا هست و بیشتر از درصد و کمیسیون خودش برمیداره تذکر بدید چون پول حلال در تربیت فرزند خیلی مهمه 

وگرنه اگه دستمزدش بجاست فکر بد نکنید چون هر شغلی برای جامعه لازمه 

مردم اگه بد میگن چون یه جایی بدجور از املاکیا رکب خوردن خودمون تجربه شو داشتیم ... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

والا من تو تاپیک دیگه به استارتر گفتم همسرت بره مشاور املاک چند نفر بهم توپیدن که چرا اینو میگی بهش و درآمدش حرامه و ...😐

جالبه اینجا همه میگن مشکلی نیست 

شماها کجا بودید پس دفاع کنید از من😐

استارتر به نظرم الکی داری گیر میدی به زندگیت