2777
2789
عنوان

یکی بگه من چمه ای خدااا

170 بازدید | 24 پست

قبل ازدواج یه ادم موفق هرچی میخواستم باید به دست میاوردم واسه خواسته هام میجنگیدم حرفامو میزدم هر جور دوست داشتم لباس میپوشیدم ارایش میکردم

الان کلا ازادیم رفته که هیچ نه ارزویی نه خواسته ای نه لباسی نه ارایشی من مردم فقط جسمم زندس از شوهرم میترسم هرچی میگه میگم چشم دلم خیلی پره خودم نیستم دیگه به هیچی دلخوش نیستم به هیچی به خدا میخوام بمیرم دوسش دارم نمیخوام دل بکنم ازش

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ همسرت بد دله؟

مذهبیه نه میزاره رفت و امد کنم نه ارایش کنم نه لباس قشنگ بپوشم نه اهنگ گوش بدم نه برم بیرون هیچی دلم مرده 😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مذهبیه نه میزاره رفت و امد کنم نه ارایش کنم نه لباس قشنگ بپوشم نه اهنگ گوش بدم نه برم بیرون هیچی دلم ...

از چیش نمیتونی دل بکنی؟؟

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

پس مفهوم ازدواج رو درست متوجه نشدی ازدواج یعنی کامل شدن در کنار هم دلیل ترسات رو پیدا کن

انقد قهرو وقتی برا هدف و کامل شدنش نیست همش میرم منت کشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مذهبیه نه میزاره رفت و امد کنم نه ارایش کنم نه لباس قشنگ بپوشم نه اهنگ گوش بدم نه برم بیرون هیچی دلم ...

خب 

نباید با کسی که شبیه خودت نبود ازدواج میکردی 

الان تمام چیزایی که گفتی برای من عادیه (البته دو بخش آخرو فاکتور بگیر) 

نه این که تو خونواده ی مذهبی بزرگ شده باشم نه 

خودم انتخاب کردم که اینطوری بخوام زندگی کنم بهتره 

الانم یا تو شبیه اون میشی، یا اون شبیه تو، یا جنگ میشه