2777
2789
عنوان

همه بیاید قضاوت کنید

702 بازدید | 89 پست

شما کلا همه چیزو اینجوری میبینی ؟؟؟؟

من تو تاپیک شما خندیدم و با خنده و خوشحالی حرفی زدم؟؟؟؟

من فقط گفتم شما چرا فکر میکنی همه دارن چشمت میزنن؟؟؟

واقعا حرفات عجیبه نه برای من برای بقیه هم شک نکن همینه

همینجا از کاربرا می‌خوام نظر بدن و شات میزارم براشون

@ghazaleeeeeee‍ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بیکاری من حتی نگاهم نمیکنم ب تاپیکت دیگ چون نداعصابشو دارم ن حوصلشو ولی تو انگار خیلی شرایطتت اوکیه که بفکر این چیزایی خوش بحالت حالت خوبه بیکاری صدتا ریپلاییم بزنی نگاتم نمیکتم

دوستان من به ایشون اینو گفتم الان جوابشونو میزارم براتون

اگ انسان باشی گفتم حالم بود بود شاید حس کردم خندبدی با کاربر دیگ اشتبا گرفتم چون با ی لحنی گفتی... خوش بحالت ک ارومی اعصاب بحث داری بای

چقد بیکاری من حتی نگاهم نمیکنم ب تاپیکت دیگ چون نداعصابشو دارم ن حوصلشو ولی تو انگار خیلی شرایطتت او ...

شما نه به من بلکه به بقیه کاربرای تو تاپیکت هم نفرین کردی 

سعی کن دلتو پاک کنی عزیزم 

منم ماشین صفر خریدم و فرداش همسرم تصادف کرد ولی گفتم پیش میاد و اینقدر به هم نریختم 

باز ماشین صفر داشتم پارک بود گوشه خیابون جایی که مهمان بودم و کامیون اومده بود بهش زده بود و ۲۰ تومن هزینه ماشینم شد ولی باز مثل شما رفتار نکردم 

آرامش از درون آدم میاد سعی من از درون آروم باشی و اینجور سر هر مسئله ای به هم نریزی و بقیه رو نفرین نکنی

شما نه به من بلکه به بقیه کاربرای تو تاپیکت هم نفرین کردی سعی کن دلتو پاک کنی عزیزم منم ماشین صفر خر ...

من با ایموجی کاربر دیگ اشتبا گرفتم... مبشد قشنگ تر بگی عزیزم ک ماشبنه تصادفه همبنو میکفتی تجربت از تصادفو ک من اروم شم ن ک بگی مگ کی چشت کنن