2777
2789
عنوان

سختی تنهایی تو فضای بیرون

72 بازدید | 12 پست

من خیلی تنهام وقتی میرم جایی هیچ دوستی ندارم خیلی حس بدیه الان باشگاه میرم خیلی خسته کننده ست برام🫠🫠

بقیه رو میبینم همه یدونه دوست دارن یا ی اکیپ 

چیکار کنم قابل تحمل بشه برام؟  

اتفاقا باشگاه رو باید تنها بری اشتباهه با کسی رفتن

خیلی فضاشو دوس ندارم درونگرام خیلی معذبم اونجا 

مربی هم اصلا جواب سوالامو نمیده چون برنامه ازش نگرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فضاشو دوس ندارم درونگرام خیلی معذبم اونجا مربی هم اصلا جواب سوالامو نمیده چون برنامه ازش نگرفتم

منم‌درونگرام‌و‌اصلا گرم‌نمیتونم بگیرم با بقیه فکر کن آدمی هستم که تو مدرسه همیشه تنها بودم  

ولی تنها ۴ ماه رفتم باشگاه الان یه مدته یکی باهام میاد اوایل راضی بودم‌ولی الان دوباره خسته شدم ازش قراره از شهرمون برن از خدامه زودتر برن و دوباره تنها برم 

اونجا هم با همه سلام می‌کنم ولی سرم راحت به تمرین‌خودم‌گرمه 

کاش برنامه رو‌از مربی بگیری حواسش بهت باشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
منم‌درونگرام‌و‌اصلا گرم‌نمیتونم بگیرم با بقیه فکر کن آدمی هستم که تو مدرسه همیشه تنها بودم ولی تنها ...

خودم برنامه داشتم گفتم پول اضافه ندم الکی 

بعضب از تمرینارو نمیدونم با دستگاه ها اشنایی ندارم ازش میپرسم سربالا جواب میده یا نگام نمیکنه کلا

منم تنهام خیلی تنها.. از وقتی ازدواح کردم شهر دیگ هیج دوستی ندارم... تنهایی حال نمیده بیرون برم...

خیلی سخته من باشگاهمو واقعا بزور میرم درصورتی ک عاشق ورزشم 

خودم برنامه داشتم گفتم پول اضافه ندم الکی بعضب از تمرینارو نمیدونم با دستگاه ها اشنایی ندارم ازش میپ ...

بیشعوره خب  

تو‌ نت سرچ کن اسم اون تمرین رو 

برات میاره با عکس حرکت صحیحش 

من یه وقتایی حرکت رو یادم‌میره سرچ می‌کنم میبینم 

بیشعوره خب تو‌ نت سرچ کن اسم اون تمرین رو برات میاره با عکس حرکت صحیحش من یه وقتایی حرکت رو یادم‌می ...

حتما همینکارو میکنم دستگاه هارم نمیدونم کدوم واسه چیه از خانومای اونجا میپرسم دیگه

بیشعوره خب تو‌ نت سرچ کن اسم اون تمرین رو برات میاره با عکس حرکت صحیحش من یه وقتایی حرکت رو یادم‌می ...

امروز ازش پرسیدم فلان تمرینو انجام میدم دستگاه کجاست پیدا نمیکنم گفت نمیدونم خودت بگرد من کار دارم کارشم اون بود وایساده بود حرف میزد و میخندید با بقیه تا گفت نمیدونم همونو اومدم بالا لباس پوشیدم بدونه خدافظی رفتم

امروز ازش پرسیدم فلان تمرینو انجام میدم دستگاه کجاست پیدا نمیکنم گفت نمیدونم خودت بگرد من کار دارم ک ...

مربی واقعا مهمه 

مربی ما انقد با حوصلست و مهربون بخدا شده یه تمرین رو برام‌کلی توضیح داده و‌انجام داده دوباره چندروز بعد یهو میبینه اشتباه میرم‌بازم میاد توضیح میده سریع که درست انجام بدم  

همین اخلاق و رفتار مربی منو عاشق باشگاه کرده 

وارد باشگاه میشیم هرجا باشه میاد سریع دست میده خوش آمد میگه دوباره موقع رفتن دست میده با همه و‌ خداحافظی میکنه  

بگرد ببین میتونی یه باشگاه دیگه پیدا کنی با این احتمالا نتونی بسازی از ورزش هم زده میشی

مربی واقعا مهمه مربی ما انقد با حوصلست و مهربون بخدا شده یه تمرین رو برام‌کلی توضیح داده و‌انجام داد ...

واقعا خوشبحالتون مربی خوب خیلی ب ادم انرژی میده 

1200 شهریه دادم فقط میخوام همین ماه زود بگذره تمومشه

واقعا خوشبحالتون مربی خوب خیلی ب ادم انرژی میده 1200 شهریه دادم فقط میخوام همین ماه زود بگذره تمومشه

اره این ماه رو برو بگرد دنبال یه باشگاه دیگه که موقع رفتن با انگیزه و خوشحالی بری نه اینکه بری اخلاق گند بقیه رو تحمل کنی 

اونهمه پول میدی به اندازه ی پولت باید استفاده کنی