2777
2789
عنوان

نمیتونم جدا شم نمیتونم زندگی کنم خیلی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست
بچه هات چند سالن؟چه خوب خونه و ماشین داری من هیچی ندارم

۳تابچه دارم‌بزرگه ۱۰ ۸ و۶ 

همش خونه وماشین نمیشه کارمم راه بندازم دوباره بچه هاموچیکارکنممم میمیرم میمیرم سرشون پددشون بی عرضه ولی لجباز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار. منفی اصلا از سرم نمیپرندارن داغونم میکنن بچم میگه مامان تو خواب نفس های بلند میکشی یکسره

عزیرم برات آیه الکرسی میخونم سعی کن دائم ذکر یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی را تکرار کن از ته قلبت امیدوار باش که مولا نظر میکنه من یه زمانی خیلی گرفتار بودم و مشکل داشتم از وقتی به امام زمان متوسل شدم خیلی حل شده گرفتاریها خدا را شکر 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

نمیشه من تغییردادم‌دیگه اون ادم شادنیستم هیچکسودیگه دورم ندارم من که یه ادم اجتماعی بودم الان باهیچک ...

خودمم وضعیتم همینه..گاهی ادم دلش میشکنه با هیچی درست نمیشه ..اما من دارم مبارزه میکنم نباید کم بیارم ..خداهمه چی رو درست میکنه 

حالم بده در حد مرگم چند روزه هیچی نمیخورم جز آب کلی وزن کم کردم

انشاءالله که مورد عنایت حضرت قرار بگیری برات خوندم آیه الکرسی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

مشکلت چیه برا طلاق

شوهرمم بچه ننه است خیانت داشته تاحالا ازلحاظ احساسی وعاطفی ضعیف نمیزاره کارکنم نزدیک به یکساله غرمیزنه اصلاادیکه نمیشه تحملش کنم‌میخوامش ولی حالم ازش بهم‌میخوره ازکارهایی که کرده حرفهایی که زده

افکار منفی را از ذهنت دور کن ماصاحب و مولا داریم به امام زمان متوسل شو پیش خدا شفاعتت کنه مشکلات همه ...

چه ربطی داره..ایشون توکل کنه اخلاق شوهرش خوب میشه؟!

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟