2777
2789
عنوان

نمیتونم جدا شم نمیتونم زندگی کنم خیلی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ۴تا خصلت خوبم ازش بگی؟

یوقتا غذا خور میشه برا ما هم میگیره

مست میشه یکم فاز محبت میگیره یوقتا البته خیلی کم

بمن اجازه میده هفته ای ۲ بار برم خونه پدرم 

میگه کولر بزنین گرمتون نشه

باز چیزی یادم نمیاد

خدایا منو ببخش ک بخاطر ی امتحان ب درگاهت ناسپاسی کردم

اسی برات از ته دل دعا میکنم

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

کسایی که میگن ماهم فلان مشکل داریم شوهر ماهم فلان لطفا یه پست جدا بزارن این خانوم کمک میخاد نه پمپاژ ...

بنظرت با مرگ من آروم میشم؟

دلم میخاد دیگه نباشم وقتی نه بدون بچم میتونم نه طلاق بگیرم 

مرگ کم کم بقیه رو آروم میکنه؟مادرم و دخترم فراموش میکنن کم کم نه؟؟؟

خدایا منو ببخش ک بخاطر ی امتحان ب درگاهت ناسپاسی کردماسی برات از ته دل دعا میکنم

خوشبحالت من حاظرم هر چی دارم بدم جای تو باشم وای دلم میخاد بخاطر امتحان ناشکری خدارو بکنم من ته چاه گیر افتادم 

یوقتا غذا خور میشه برا ما هم میگیرهمست میشه یکم فاز محبت میگیره یوقتا البته خیلی کمبمن اجازه میده هف ...

پس ببین خصلت خوبم داره و حالا شاید بیشترم باشن همش یه عیب یه نفر توو ذهنت مرور نکن نیاز به فداکاری نیست اون خانم میگه فداکاری کن شما خودت تغییر بده خودت تغییر بدی خودت دلخوشی خودت باشی یه بخشی از مشکل حل میشه

تا کی؟عین زندانی هستم بخدا شکاکه شوهرم کی پس طعم خوش میبینم

خب گزینه هات بین بد و بدتر بود

اگه مشکلش شکاکی باشه که اصلا طلاق نگیر ملت همسرشون خیانت می‌کنه می‌بخشن گناه داره بخاطر همچین مشکل طلاق بگیری صبر کن خدا کمک می‌کنه اگه منظورت اینه به ارتباط با ما محرم و اینا شکاکه این سنتون بره بالا حل میشه

اگرم میتونی یه جوری رفتار کنی که شک ش کمتر بشه مثلا برا حجاب یا صحبت با مردای  غریبه خب بیشتر رعایت کن بخاطر خدا بخاطر بچت از خر شیطون بیا پایین نخاه فقط حرف خودت باشه نگو نظر من

با مهربونی صحبت کن با همسرت مهربون باش رفییق باش زن نباش رفیق باش بزن روو شونش بگو خوبی رفیق غذتی خوب درست کن شاد باش اول شما شاد زندگی کن بعد بچت شاد میشه بعد اگه حتی شوهرت انرژی منفی بیار اونقدر در محیط خونه اثر نمیزاره