2777
2789

از یه ور بچم از یه ور خودم 

میگم جدا شم طلاق بگیرم بچم بگیرم میدونم اذیتم میکنن خانوادش

میگم بچم نگیر دلم براش میترکه بهم وابسته ایم با بچم

میگم طلاق نگیرم ولی با این حال بدم چه کنم

میگم طلاق بگیرم بدون بچم چه کنم این همه سال زندگی و خراب کنم😭

میخام خودم بکشم میگم بچم و مادرم چی

میخام خودم نکشم میگم عین زهر ماره زندگیم 

چقد دودل شدم نسبت به همه چی آخه 😭😭😭😭

خدایا تقاص دل شکسته من و از تک تک آدمای نا حقت بگیر

افکار منفی را از ذهنت دور کن ماصاحب و مولا داریم به امام زمان متوسل شو پیش خدا شفاعتت کنه مشکلات همه گذرا هستن 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقددمنی عزیزم بین موندن ورفتم موندم من خونه دارم ماشینم دارم کارهم‌میکردم تاچندماه پیش الان نه برمم بچه هامم شوهرم عرضه نگهداشتن نداره ولی نمیخوام ازپدرمحرومشون کنم نمیخوام شکست بخورن توزندگی نمیخوام غم تودلشون بیادش ولی خودم دلم خوه خون صبرم به سراومده ولی دیگه لمس شدم 

افکار منفی را از ذهنت دور کن ماصاحب و مولا داریم به امام زمان متوسل شو پیش خدا شفاعتت کنه مشکلات همه ...

افکار. منفی اصلا از سرم نمیپرن

دارن داغونم میکنن 

بچم میگه مامان تو خواب نفس های بلند میکشی یکسره

سخته میدنم ولی کاش خودت تغییر بدی شاید درونت اروم گرفت

نمیشه من تغییردادم‌دیگه اون ادم شادنیستم هیچکسودیگه دورم ندارم من که یه ادم اجتماعی بودم الان باهیچکس دراتباط نیستم ازصبح تاشب بس نشستم‌توخونه ام‌خودمم وخودم دیگه به حدی رسیده صدای شوهرم دراومده بروبیرون خونه نمون ولی نمیتونمم