2777
2789
عنوان

کدوم کادو برای خواهر شوهرم بهتره

91 بازدید | 7 پست

من 4 ماهه عقد کردم و تولدم نگرفتم ولی بهم ی سکه 200 سوتی داد تولپم ک قیمتش 1.200 میشه و دفعه اولم ک رفتم خونشون عیدی 500 گذاشت جلوم هدیه 

و منو همسرمم عیدی قبل عید براش 2.500 کارت هدیه برده بودیم و تولد پسرشم 2تومن براش بردیم 

امشب تولدشه و شوهرش پیام داده ک امشب تولده خانمم بیاید بریم بیرون شام میخوام براش تولد بگیرم 

ب نظرتون چی براش هدیه ببرم 

خودم دوتا گزیته دارم 2 تومن پول 

یا 1 تومن بدم شومیز با ی باکس گل 

نظراتتونو بگید طبق تجربتون 

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب نظرم ی کارت هدیه ۲تومنی بهش بده،اینجوری ک معلومه خواهرشوهر خوبی هس،احترامت رو داره،توهم همیشه احترامش رو داشتِ باش،والا خیلیا هرگز نون و نمک خواهرشوهرم نچشیدن،مال من ک همیشه دنبال احترام یک طرفه هس،احترامش رو داشتِ باش خواهرشوهر خوب خیلی کم پیدامیشه