2777
2789
عنوان

چه نوع لباس عروسی دوست دارید

122 بازدید | 15 پست

ماهی

عربی

اروپایی

و...  اگر هم دوست داشتید عکس بزارید

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند 

از عروسی که کلا خوشم نمیاد😄

ولی لباسای پوشیده تر و مثلا تور اش بیشتر باشه قشنگ تره 

لباس مامانم خیلی خوشگل بود برا اون زمان

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی فقط و فقط و فقط اگر اندامت عالیه بگیر

به نظرم خوب نیست حتی تو تن کسایی که اندام خوب دارن انگار لباس مجلسیه نه عروس 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
به نظرم خوب نیست حتی تو تن کسایی که اندام خوب دارن انگار لباس مجلسیه نه عروس

اون دیگه سلیقه ای هست 

ولی کسی که اندامش حتی معمولیه هم افتضاح میشه 

قشنگ باید ساعت شنی بدون شکم باشی 

She is working on a bio…

من اندامم خوبه قدم ۱۷۰ وزنم ۶۲ کمرمم باریکه باسن و سینه هامم قابل قبوله لباس عروس های مد جدید خیلی بهم میاد ولی 

من از لباس عروس های خیلی پف دار و با دنباله بلند و یقه دلبری خوشم میاد😔

اوضاع را بکام خواهد کرد                                                        خداوندی که برای لبخند گلی آسمان را می گریاند