2777
2789

یجوری شکایتشو میکنه انگار من براش انتخاب کردم میگه شماها مقصرید که با باباتون درمورد دعواهامون صحبت نمیکنید

خب مادر من خودت عاشق شدی انتخابش کردی خودتم تصمیم گرفتی ماها رو به دنیا بیاری من چیکاره‌م این وسط اخه

به اندازه کافی حمایتش کردم کتک هم خوردم بابتش ماه‌ها بابام باهام صحبت نکرده بازم گفتم فدای ی تار موی مامانم

شده بعضی وقتا بخاطر این حرف مامانم خودمو انداختم وسط بحث اخرشم اینا اشتی کردن عن‌خوریشم برای من مونده

بیستو اندی ساله زنشی تا حالا نتونسته حرفتو بفهمه میاد حرف منو میفهمه؟

بعدشم بابای من از اون ادماییه که تو عهد بوق مونده تا یچیزی به نفع مامانم میگم میگه دلت ازادی بی قیدو شرط میخواد🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت داره میگه در دعواها پشتیبان او باشید البته من نمیگم درست میگه ولی حرفش اینه...

بله متوجهم ولی بابای من از اون ادما نیست که چیزی بهش بگی درموردش فکر کنه و خجالت بکشه از وضعیت میگم چندین ساله زنو شوهرید هنوز نشناختیش؟ 

بعد اینارو میگم بهش ناراحت میشه خب عزیز من اینو از هر کی بپرسی میگه بچه‌هارو نباید قاطی مسائل زنو شو ...

حق با شماست عزیزم ؛ با اینچیزایی که گفتی دخالتی کنی میشی آدم بده ؛ دخالتی هم نکنی بازم میشی آدم بده ؛

دیگه پشتیبانی نکن .یک طرفه نرو وسطدو طرفه هر دو را دعوا کن .

اینم امتحان کردم بابام کلا به کتفش نیست وضعیت مامانمم یکی از بدترین شگردهاش رو تو این جور مواقع پیاده میکنه خودشو میزنه به مریضی میره زیر پتو کل مسئولیتهای خونه و نازکشیدن مامانم برای برگشتن به وضعیت عادی میوفته گردن منه بیچاره

اینم امتحان کردم بابام کلا به کتفش نیست وضعیت مامانمم یکی از بدترین شگردهاش رو تو این جور مواقع پیاد ...

دعوا رو میگم طوری بکن غلط کردن بیفتند دعوا نکنند .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بنظرم دیگه حرف مادرتو گوش نده و وارد رابطه و مشکلشون نشوتو کاملا حق داری و حرفات درسته

خودشو میزنه به مریضی تو این مواقع

میگه من بخاطر شماها موندم میدونم خیلی سخته شرایط مامانمم درکش میکنم ولی واقعا دوس دارم اونم منو درک کنه اینکه فک میکنه فقط خودش تحت فشاره واقعا ظلمه در حق من