2777
2789
عنوان

مادرم فک میکنه من شوهرشو براش انتخاب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشو میزنه به مریضی تو این مواقعمیگه من بخاطر شماها موندم میدونم خیلی سخته شرایط مامانمم درکش میکنم ...

بزنه عزیزم. مشکل خودشونه. شما قاطعانه و مهربون و آروم خودتو بکش کنار. تو مسئول انتخابهای مامانت و مشکلاتش نیستی. خودشون نتونستن مسئولیت مشکلاتو اشتباهاتشونو بپذیرند حالا از بچه‌هاشون انتظار دارند که انتظار بیجاییه

بزنه عزیزم. مشکل خودشونه. شما قاطعانه و مهربون و آروم خودتو بکش کنار. تو مسئول انتخابهای مامانت و مش ...

ی بار نمیدونم کجا رفته بود ی روانشناس درپیتی ک نمیدونم مدرکشو از کجا گرفته از خدابیخبر برگشته گفته اگه مشکل خانوادگی داشتید به بچه بزرگتر بگید بره با باباش صحبت کنه از اونموقع اینو تو دهنش گرفته ولکن ماجرا نیست..

من خودم عاشق مامانمم و همیشه احترامشو نگه میدارم

اما محکمم چسبیدم به این مرز باهاش و نمیگذارم جتی از مشکلاتش با پدرم برای من صحبت کنه. اگر هم چیزی بگند فقط یه هوم شاید همچین چیزایی جوابشونو میدم

وارد مسائلشون نمیشم

من خودم عاشق مامانمم و همیشه احترامشو نگه میدارماما محکمم چسبیدم به این مرز باهاش و نمیگذارم جتی از ...

من درد دلاش رو گوش میدم گه گاهی بهش حق میدم کارم از همدلی میکشونم به همدردی ولی اینکه انتظار داره پا به پاش منم دعوا کنم انتظار غیر منطقیه

خیانت از هر جنبه ای که فکرشک بکنی

از هر جنبه باشه .موبایل هر دوشون را توقیف کن .

کارت بانکی هردوشون را .

من خیلی جوره از این کارا میکنم .

رفت و امد فامیلی را بگو باید قطع کنید .

رفت و امدهاشون را کنترل کن .

اون قدر سخت بگیر دعوای خودشون یادشون میره .

اولش سخته .

چند ماه طول میکشه .

مثل من هربار بابام و‌مامانم سر فامیل دعواشون بشه مثلا کمک فامیلی .میگم هبچ کدوم حق ندارید از پول ما بچه ها صرف فامیل خودتون بکنید .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عجب روانشناس بیخودی!

جالب اینه من بچه بزرگتر نیستم بچه بزرگه خانواده ی لطفی در حق خودش کرده ک خودشو اصلا قاطی این ماجراها نمیکنه و واقعنم خوب کاری میکنه

ولی همه بدبختی‌ها افتاده رو دوش من

اگه مامان نباشه من باید خونه رو مدیریت کنم

من درد دلاش رو گوش میدم گه گاهی بهش حق میدم کارم از همدلی میکشونم به همدردی ولی اینکه انتظار داره پا ...

خیلی غیرمنطقیه

این موفعها یا جوابی نده بهشون یا بگو من نمیتونم مامان‌جان خیلی دوستت دارم احترامت واجبه اما من وارد مشکلات شما نمیشم. خودت حرف بزن