2777
2789
عنوان

از ازدواج دوم به شدت میترسم

91 بازدید | 13 پست

سنم کم هم نیست. بچه ندارم. دوستم من رو به اقوامشون معرفی کرده. امروز میخواد بیاد من رو ببینه رستوران. انقدر استرس گرفتم که حالت تهوع دارم. دلم میخواد تا اخر عمر مجرد بمونم. اون ازدواج نکرده تاحالا. انقدرم مشتاقه. خدایا چجوری بگم نه. هرچی میگم میگه هرچی تو بگی. دلم میسوزه براش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوستم طلاق گرفته بود با دوتا بچه البته بچه ها پیش پدرشونن یه دوست دیگه مون اونو ب پسر عموش ک اونم طلاق گرفته بود معرفی کرد صحبت کردن و همدیگه رو پسندیدن الانم دو ساله ازدواج کردن از زندگیشم راضیه

یه دوستم طلاق گرفته بود با دوتا بچه البته بچه ها پیش پدرشونن یه دوست دیگه مون اونو ب پسر عموش ک اونم ...

من واقعا وحشت دارم. احساس میکنم همه اولش خوبن. کم کم خود واقعیشون رو نشون میدن. 

میگفت پنجشنبه بیایم گفتم نه حالا یکم اجازه بده زمان بگذره. نمیدونم چحوری بپیچونم.

اگر نکرده الکی میگه بقران 

این فیلمای اینستا دیدی چجورین زمونه خرابه 

باور نکن 

الان میرن سمت زنای مطلقه برای کارای بد بع بهانه ازدواج   میگن راحتره 

بهش فک کن اگه اوکیه شماره مامانتو بده واسه خاستگاری زنگ بزن  اگه نه یا بهانه هاورد ولش کن فکر بد تو سرشه 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من واقعا وحشت دارم. احساس میکنم همه اولش خوبن. کم کم خود واقعیشون رو نشون میدن.

من طلاق نگرفتم ولی همچین حسی رو دارم😄،مشاوره برید خوب اون ملاکات رو ارزیابی کن داره یا نه یا عادتای بدش چیان میتونی نادیده بگیریشون یا نه،،ولی بنظرم همینطوری رد نکن

اگر نکرده الکی میگه بقران این فیلمای اینستا دیدی چجورین زمونه خرابه باور نکن الان میرن سمت زنای مطلق ...

اینم حرف درسته شاید چون فهمیده مطلقه ای ب هوای دوستی اومده جلو،،بزار بزرگترا در جریان باشن بعد برید برای شناخت همدیگه

منم یکی مثل شماهستم تقریباازهمه مردا متنفرم یه بچه دارم وهمسرم فوت شده دیگه کلا هیچ علاقه ای به ازدواج مجدد ندارم چون حس میکنم دیگه نمیشه هیچ مردیو قبول کرد!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

منم یکی مثل شماهستم تقریباازهمه مردا متنفرم یه بچه دارم وهمسرم فوت شده دیگه کلا هیچ علاقه ای به ازدو ...

اره بخدا. من هم حالم بهم میخوره. الانم کارلرها میگن اصلا شاید یک منظور دیگه داره بدتر شدم.