سنم کم هم نیست. بچه ندارم. دوستم من رو به اقوامشون معرفی کرده. امروز میخواد بیاد من رو ببینه رستوران. انقدر استرس گرفتم که حالت تهوع دارم. دلم میخواد تا اخر عمر مجرد بمونم. اون ازدواج نکرده تاحالا. انقدرم مشتاقه. خدایا چجوری بگم نه. هرچی میگم میگه هرچی تو بگی. دلم میسوزه براش.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه اشکالی داره برو بشناسش یه مدت حرف بزنید خوب بتونی خودش و خانوادشو بشناسی،،وقتی باعقلت تصمیم بگیری ن از رو احساسات و هیجان احتمال اشتباه کمتر میشه،،،اگه باز دیدی خوشت نمیاد ردش کن
یه دوستم طلاق گرفته بود با دوتا بچه البته بچه ها پیش پدرشونن یه دوست دیگه مون اونو ب پسر عموش ک اونم طلاق گرفته بود معرفی کرد صحبت کردن و همدیگه رو پسندیدن الانم دو ساله ازدواج کردن از زندگیشم راضیه
من واقعا وحشت دارم. احساس میکنم همه اولش خوبن. کم کم خود واقعیشون رو نشون میدن.
من طلاق نگرفتم ولی همچین حسی رو دارم😄،مشاوره برید خوب اون ملاکات رو ارزیابی کن داره یا نه یا عادتای بدش چیان میتونی نادیده بگیریشون یا نه،،ولی بنظرم همینطوری رد نکن
منم یکی مثل شماهستم تقریباازهمه مردا متنفرم یه بچه دارم وهمسرم فوت شده دیگه کلا هیچ علاقه ای به ازدواج مجدد ندارم چون حس میکنم دیگه نمیشه هیچ مردیو قبول کرد!