بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ضحاک مار رو دوشش برا مدل لباسش بوده ی مدل کوردی ب اسم پسک ک انگار سر ماره
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
نههمین الان یجا دیدمگفتی اینجا بزارم، بقیه هم ببینن
هر کی درستش کرده دمش گم ، ولی احساس میکنم جملات معرفیشون یخورده سبکن! یعنی میتونست بهتر معرفی کنه. یعنی یا از شاهنامه استفاده میکرد یا یخورده ادبی تر معرفی میکرد
عزیزم کلا داستانش تخیلی ، فانتزی و حماسیهمیتونه هر اتفاقی توش بیوفتهمثل اینکه ی ادم رو دوشش مار داشت ...
اسمش روشه داستان و حماسی و...از ی جایی نشات گرفته دروغ نیستن ،واقعیاتی رو با تخیلات و ...ترکیب میکنن ،ب هر حال ...
پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام