2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضحاک مار رو دوشش برا مدل لباسش بوده ی مدل کوردی ب اسم پسک ک انگار سر ماره 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نههمین الان یجا دیدمگفتی اینجا بزارم، بقیه هم ببینن

هر کی درستش کرده دمش گم ، ولی احساس میکنم جملات معرفیشون یخورده سبکن! یعنی میتونست بهتر معرفی کنه. یعنی یا از شاهنامه استفاده می‌کرد یا یخورده ادبی تر معرفی میکرد

ضحاک مار رو دوشش برا مدل لباسش بوده ی مدل کوردی ب اسم پسک ک انگار سر ماره

عزیزم کلا داستانش تخیلی ، فانتزی و حماسیه

میتونه هر اتفاقی توش بیوفته

مثل اینکه ی ادم رو دوشش مار داشته باشه

هر کی درستش کرده دمش گم ، ولی احساس میکنم جملات معرفیشون یخورده سبکن! یعنی میتونست بهتر معرفی کنه. ی ...

احتمالا میخواسته تو ساده ترین و خلاصه ترین جملات، یه شناخت بده به ما 

چون اگر جملات ادبی تر بود،شاید خیلیا ارتباط نمی گرفتن باهاش

عزیزم کلا داستانش تخیلی ، فانتزی و حماسیهمیتونه هر اتفاقی توش بیوفتهمثل اینکه ی ادم رو دوشش مار داشت ...

اسمش روشه داستان و حماسی و...از ی جایی نشات گرفته دروغ نیستن ،واقعیاتی رو با تخیلات و ...ترکیب میکنن ،ب هر حال ...

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام