2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش روشه داستان و حماسی و...از ی جایی نشات گرفته دروغ نیستن ،واقعیاتی رو با تخیلات و ...ترکیب میکنن ...

ی بخشیش واقعیته

ولی کلا سناریوش تخیلیه

ولی هیچ کدوم ازینا از شاهکار بودنش کم نمیکنه

ی بخشیش واقعیتهولی کلا سناریوش تخیلیهولی هیچ کدوم ازینا از شاهکار بودنش کم نمیکنه

همین ادغام واقعیت ها و داستان 

و این اوج به هنر کشیدن چنین تصاویری در قالب شعر و جملات

خودش خیلی حرفه 

احتمالا میخواسته تو ساده ترین و خلاصه ترین جملات، یه شناخت بده به ما چون اگر جملات ادبی تر بود،شاید ...

شاهنامه رو همه با اون جملات ادبیش میشناسن. اونجوری بنظرم حرفه ایتر میشد کارش

ضحاک مار رو دوشش برا مدل لباسش بوده ی مدل کوردی ب اسم پسک ک انگار سر ماره

ضحاک ی تازی بوده ک ب ایران لشکر کشی میکنه و حاکم میشه.

ایرانی ها بهش میگفتن اژدی دهاک 

اجازه آموختن دانش و هنر ب مردم نمیداد

مردها رو شستشوی مغزی میداد 

آزادی بیان و اندیشه رو از مردم می‌گرفت

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

همین ادغام واقعیت ها و داستان و این اوج به هنر کشیدن چنین تصاویری در قالب شعر و جملاتخودش خیلی حرفه

دقیقا

توی قوم  ما ی فرهنگی داریم به اسم شاهنامه خوانی

البته الان دیگه ب اون شکل نیست ولی زمان قدیم هر خانواده ای ی قران داشت ی شاهنامه و چون عشایر بودن هرشب قبل خواب مینشستن زیر چادر و دور اتیش شاهنامه میخوندن