2777
2789

دختر خاله بی.شعور و بی شخصیت مامانم بغل ما از شانس بد ما و روزگار همسایمون شده کسی که نه از لول شخصیتی به ما میخوره نه هیچ چیزه دیگه ای از بد زمونه همسایمون شده دوساله آیفونشون خرابه نه درست میکنن نه کلید میسازن نفری داشته باشن هردفه وقت و بی وقت در ما رو زدن درو باز کنیم امروز  ما خواب بودیم اومده درو زده باز نکردیم بعدش دوباره اومده درو زده کلی بحث ک چرا درو باز نکردین و دعوا منم بعد اینه رفت کلی داد و بیداد کردم و باز اومده میگه با منی؟گفتم اره باتوام درو روش بستم 

کلی بعدشم فحش و اینا داد هیچی دیگه نگفتم

چقدر ادما میتونن عزت نفس خودشونو زیر سوال ببرن حیا و ابروشونو زیر پا بزارن

؟؟؟شما بگید جواب این ادما چیه؟؟؟؟؟

از حق خودمون باید دفاع کنیم چرا باید کسی فکر کنه ما خدنگشونیم؟

الان نگرانم که بابام با شوهرش درگیر نشه هرچند که شوهرشم پشتش در نیومد چون میشناستش!!!

مادر من پدر مادرش فوت شدن از صب شرو کرده میگه بی کس و کار و مباد درمونو میکوبه ادم نفهم

پدر منم گفته چیزی بهش نگو  اعصابم بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ. چندبار زنگ زدن کلا جواب نده جویا شدن میگفتی خونه نیستیم یا نشنیدیم یا خواب بودیم. تا تن لششونو ...

نه عزیزم چه ببخشیدی هرچی بگی حق این ادمه بی فرهنگه!!!

بخاطر احترام پدرم و ابنکه باهاش حرف نزنم هم صحبت نشدم 

واقعا دلم‌میخواست بگیرم از وسط ج.رش بدم ابن ادم بی فرهنگو

تقصیر خودتونه که از اول درو براشون باز کردیناگر نمی‌کردیم بفکر کلید و آیفون میافتادن

نه عزیزم ما باز نکردیم  ۲ ۳بار اتفاقی که اونم دلسوزی مادر پدرم بود وگرنه به من بود میذاشتم صد سال پشت در بمونه چون ادم نمک نشناسیه فوق العاده!!!چ کنم ک نسل پدر مادرای ما همیشه دلسوزی بی جا دارن !!

برگشته میگه چون خبرش میخوان گم.شن برن بلا نسبت کلید نزده هیچی دیگ پس ادم یخچال و گاز  خونشم راه ننداره چون ی روزی میخواد بره!!چی بگه ادم واقعا