2777
2789
عنوان

متاسفم برا اونایی که با مهریه مخالفن

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه آپارتمانی ۵۰ متر رو فروختن سهم برداشتن برن چی بخرن؟

من فقط قانون رو گفتم دعوا که نیومدم 

مخالف مهریه هم نیستم 

دوست نداری نظر نمیدم خداحافظ

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با مهریه مخالفیم به شرط داشتن خقوق برابر.وگرنه که فکر نمیکنم هیچکس اونقد احمق باشه با شرایط فعلی بگه ...

اینا از فضای مجازی شروع کردن تا به واقعیت تبدیل بشه...

آمار ازدواج کمه فکر میکنن مشکل از مهریه اس در حالی که مشکل اصلی اقتصاد داغونه که کسی جرئت نمیکنه زندگی تشکیل بده

فقط برای یک سوم اموالت میتونی ارث کنی مگر اینکه صلح عمر کنی

دیگه میریم با وکیل مشورت میکنیم که از نظر قانونی مشکلی نداشته باشه

برای بقیش هم مهریم هست😉

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

من همیشه موافق مهریه بودم و هستم 

و اینک میگن باید با توجه توان مرد مهریه بگید ک توان پرداخت داشته باشه مخالفم باید یکم بیشتر از توان مرد گفت یکم سختی براش لازم هست چون زندگی یه خانمو داره خراب میکنه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

درست میگید همه قوانین اسلام زن ستیزانه هست فقط یدونه مهریه واسه زنه که همونم نه تنها آقایون که خیلی ...

دقیقا حرف منم همینه بقیه قوانین درست بشه مهریه همون ۱۴ تاش هم زیاده ....اینا فقط با اون قسمت از ماجرا که به نفع مردهاست موافقن...

سهم بچهها رو که نمیدن به مادرشون ،

نمیخوام نظر بدم باز استارتر باهام بد حرف بزنه شرمنده 

اگه دوست دارید بدونید سرج کنید براتون میاره 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیگه میریم با وکیل مشورت میکنیم که از نظر قانونی مشکلی نداشته باشهبرای بقیش هم مهریم هست😉

ایشالله که همیشه کنار هم خوش باشید و هیچ وقت کارتون به قانون نرسه...

قانونی که بر اساس منافع اکثریت جامعه نوشته نشه همین میشه

نمیخوام نظر بدم باز استارتر باهام بد حرف بزنه شرمنده اگه دوست دارید بدونید سرج کنید براتون میاره

چشم ولی دو مورد دیدم اطرافم که پدر اول جوونی فوت کرد سهم بچهها رو به مادر ندادن ،تقسیم کردن ارثو و سهم بچهها رو نگه داشتن واسه ی روزی که بزرگ بشن

فکر کنم اونایی که با مهر سنگین مخالفن بخاطر اون دسته زنای هرزه طوری میگن که بعد عروسی اهل خیانت و کثافت بازین و زنای خوبی نیستن و مردشون رو مینوازن گوشه زندان،میگن. وگرنه هیج زنی نمیخواد هریه که حق زن هست کم باشه برای شرایط خاصی که شاید برای زن پیش بیاد یا مرگ شوهر و آوارگی بجه ها یا بد بودن شوهر.. متاسفانه تعداد زنای بد تو جامعه خیلی زیاد شده و باعث میشه حق زنای خوب هم ضایع بشه.مهریه سنگین دهن شوهر و خانوادش رو هم میبنده،از ترسشون اذیت عروس نمیکنن همینش خوبه😉