2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در امدتون یکیه 🤦‍♀️یعنی ب غیر ما کسی هست که اینطور باشه

آره سالها شوهرم و برادر هاش کار کردن حقوق ها رو میدادن به پدرشون اونم خرج زن و بچه هاشون میداد بقیه رو زمین میخرید ولی وقتی فوت کرد اون یکی برادر که کار نکرده بود و خواهر شون اومدن گفتن ما هم توی زمین ها سهم داریم و ابن خیلی نامردی بود چون حقوق این برادرها بود 

اشهد ان علی ولی الله

آره سالها شوهرم و برادر هاش کار کردن حقوق ها رو میدادن به پدرشون اونم خرج زن و بچه هاشون میداد بقیه ...

نه واسه ما یه جا کار میکنن اصل در آمد و پدر شوهرم یکمی خرج زن و بچه رو شوهرامون که برادر شوهرم خیلی بی انصافی می‌کنه هم زنش هم خودش ما یه تومنم پس انداز نداریم همش دست پدرشوهرمه اون ..🤦‍♀️

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️

بپرس عزیزم

ما کیسه و پس اندازمون با برادرشوهرمم یکیه ولی فهمیدم اون پول دیگه ای هم از همین کارکردن خودش و شوهرم جمع کرده جاریمم که خیلی خرجش از من زیاده 

واقعا ما ی تومنم اینور اونور نداریم احساس میکنم حق منو شوهرمو میخوره شوهرم از صبح تا شب بره باهاش کار کنه بعد اون اونوقت کلی پول قایمکی داره

من خیلی حساسم یا شماهم بودین ناراحت میشدین

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستین ❤️