2777
2789
عنوان

به همسایه هاتون خوبی نکنین وقتی که کمک میخواین نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست
زشته واقعا ‌....خب با همسایه رفت و آمد نکنییییید .اون مال قدیما بود همسایه ها میرفتن میومدنمادر من ب ...

اره دقیقا یا اون خانوم همسایه که باجاری زنه نقشه کشیدن  اومدن خونه زنه بدبخت کشتن طلاهاش بردن اونم فکرکنم کرج بوده

اره دقیقا یا اون خانوم همسایه که باجاری زنه نقشه کشیدن اومدن خونه زنه بدبخت کشتن طلاهاش بردن اونم ف ...

بابا چرا جنایی میکنین قضیه رو🤣

میگم من نمی‌رفتم خونش اون میومد درم باز نمیکردم زنگ میزد کجایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا یا اون خانوم همسایه که باجاری زنه نقشه کشیدن اومدن خونه زنه بدبخت کشتن طلاهاش بردن اونم ف ...

والا ما میترسیم

اصلا چرا باید همسایه بیاد خونه آدم

اون مال قدیما بود

الان واقعا ذات هیشکی رو نمیشه شناخت

من نمیرم اصلابعد به دنیا اومدن بچه ام هی میومد دلم میخواد بچه رو ببینم و خلاصه هر روز هر روز میومد م ...

مگه نمیگی میخوای جابجاشی ولش کن این اواخر دیگه بی محلی کن هروقت اومد بگو حوصله ندارم خستم بخاطر جابجایی جون ندارم میخوام بخوابم یا خیلی راحت بگو شوهرم دیگه اجازه نمیده ب همسایه ها رفت امد کنم .من هرچیزی که خوشم نمیاد میگم شوهرم خوشش نمیاد یااجازه نمیده

عزمزمه من که نمیرم اون میاد خونمخوبه اولش هم گفتم چون بچه کوچیک دارم و خونه بهم میریزه خونه کسی نمیر ...

این زنی هم که میگن کشتنش

همسایه اومد توخونه خودش

خوده زنه و ۳ تا دختراشو کشت

هرکسی رو توخونش آدم راه نمیده .

من هر گز خوبی ها رو به توقع جبران انجام ندادم ولی هر بار خوبی کردم میدونستم این خوبی یه جوری تو این دنیا توسط کائنات دست به دست میشه و نه توسط اون فرد ،توسط یکی دیگه و یا حتی  ممکنه به شکل یه حال خوب هم که شده بهم برمیگرده

من هر گز خوبی ها رو به توقع جبران انجام ندادم ولی هر بار خوبی کردم میدونستم این خوبی یه جوری تو این ...

بحث توقع نیست

کمک خواستم...از کسی که تو بدترین شرایط کنارش بودم

قدردانی چیز بدی نیست

شاید شرایطش رو نداشته و نتونسته برات توضیح بده گلم

اینکه بیاد برات تعریف کنه کرفس خریدم فریز کردم یه جور دهن کجی به من و درخواستم بود

مشکلی نداره.همین کارا باعث میشه منم اگر کمکی ازم بربیاد دریغ کنم