2777
2789
عنوان

به همسایه هاتون خوبی نکنین وقتی که کمک میخواین نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

توقعت بیجا نبوده چون کلی واسشون خوبی کردی انتظار داشتی ولی ازاین ب بعد کمک هم میکنی واسه رضای خدا نه بنده خدا توقع هم از جز خدا ارهیچکی نداشته باش منم شهر غریبم اطرافم ادمای اهل نماز ومذهب هستندوپولدار ولی غیبتشون نباشه خیلی خیلی خسیس هستند فکر کن من روزای اول غذا درست میکردم بعد یه ظرف‌میدادم ب همسایه ی پیرم بقیه مات ومبهوت بودن تعجب میکردن چون عادت نداشتن غذاشون باکسی شریک بشن ولی من واسه رضای خدا اینکارو میکردم نه واسه جبران خوبی اون خانم مسن پسرش کنارشه ولی جرعت نداره حتی باهاش صحبت کنه حتی همین خانمه افتاد پاش در رفت من کلی هواشو داشتم فقط واسه رضای خدا نه بنده خدا وگرنه بنده خدا ازخود خدا هم راضی نیست وشاکیه

با دقت بخون میگم چند روز بعد درخواست من خودش گفت رفته ۱۰کیلو کرفس خریده فریز کرده جا نداشت که نمیکرد ...

حالا این خانم تنها ده کیلو کرفس برای چیشه!

ی نصفه روز وسایل اسی رو میذاشت تو فریزر چیزی ازش کم میشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاسه هایی پلاستیکی 

یا

قابلمه هاتو پرآب کن 

بزار فریزر یخ ببنده

بعدش لحظه ی که میان یخچالو ببرن

یخ هارو با مرغ و گوشت هات بریز یه جا

مواد غذاییت خراب نمیشه .

تو خونه جدید سریع دوباره بریز تو فریزر

حتی اگه یخچال خاموش باشه .

من نصف روز میخوامبعدشم خانومه چند روز بعد درخواست من رفت ۱۰کیلو کرفس خرید و فریز کردحرفی که خودش بهم ...

کاش همون موقع میگفتی شما که گفتی جا نداری؟

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

من هم به یه خانم مسن که همسایمون بود خیلی کمک کردم . از همه لحاظ ولی از وقتی جا بجا شدم یه بار هم زن ...

خانم های مسن توقع دارن فقط بهشون زنگ بزنی و سر بزنی متقابلا کاری نمیکنن یعنی حوصلشو ندارن واینکه میگن من بزرگترم

لایک نکنید .توروخدا 
توقعت بیجا نبوده چون کلی واسشون خوبی کردی انتظار داشتی ولی ازاین ب بعد کمک هم میکنی واسه رضای خدا نه ...

منم برای رضای خدا کردم

حالا کمک خواستم بعد ۵سال اولین بار درخواست کردم...

توقع جبران نیست ولی خب منم کمک نیاز دارم و تو روز سختم همسایه ای که همیشه کنارش بودم دست رد بهم میزن ...

ببخشید واجب نیست مستحبه شما همین رفتارو ادامه بده بلخره اجرشو خدا بهت میده انشاءالله 

حالا این خانم تنها ده کیلو کرفس برای چیشه!ی نصفه روز وسایل اسی رو میذاشت تو فریزر چیزی ازش کم میشد

کلا خیرش به هیچکس نمیرسه با وجودیکه میدونم تنهاس خدا شاهده براش یه بسته گز پذیرایی از اصفهان خریدم بردم

اونم رفت کرمانشاه ۲تا نون برنجی۲تا کاک گذاشت تو بشقاب آورد برام!

من هرچقد باهمسایه ها خوبم اصلا اجازه نمیدم رفت امد بشه توخونم هرگز خوشم نمیاد نمیرم خونشون که نیان بارها همین خانم مسن گفته شبا چرا نمیای خونمون بابچه هات بیاین پیشم توباغ کنار وانجیر بچینین گفتم نه ممنون شوهرم خوشش نمیاد 

کلا خیرش به هیچکس نمیرسه با وجودیکه میدونم تنهاس خدا شاهده براش یه بسته گز پذیرایی از اصفهان خریدم ب ...

زشته واقعا ‌....

خب با همسایه رفت و آمد نکنییییید .

اون مال قدیما بود همسایه ها میرفتن میومدن

مادر من با کل همسایه هاش دوسته

دوتاش هم دوست صمیمی ولی الان دیگه دوره

این چیزا گذشته ، 

آدم غریبه تو خونش راه نمیده🙄🙄

ندیدی توکرمان همسایه دوست زنه بود

خودشو و بچهاشو کشت؟ 😐😐😐

خوبه شوهرت چیزی بهت نمیگه !!!

من هرچقد باهمسایه ها خوبم اصلا اجازه نمیدم رفت امد بشه توخونم هرگز خوشم نمیاد نمیرم خونشون که نیان ب ...

من نمیرم اصلا

بعد به دنیا اومدن بچه ام هی میومد دلم میخواد بچه رو ببینم و خلاصه هر روز هر روز میومد منم روم نمیشد.بعد میبینه من نمیرم خونش ولی پر رو تشریف داره میگه تو نمیای من میام

زشته واقعا ‌....خب با همسایه رفت و آمد نکنییییید .اون مال قدیما بود همسایه ها میرفتن میومدنمادر من ب ...

عزمزمه من که نمیرم 

اون میاد خونم

خوبه اولش هم گفتم چون بچه کوچیک دارم و خونه بهم میریزه خونه کسی نمیرم ایشون هر روز سرش تو خونه زندگی منه