2777
2789
عنوان

جاری سابقم عقدم دعوت کردم🚶‍♀️

492 بازدید | 21 پست

دخترا من جاری سابق مو عقدم دعوت کردم که بیاد اینم بگم جدا از اینکه جاریم بود بهترین رفیقم بود بخاطر این دعوت کردم بعد دیدم امروز زنگ زد که اره ژینا منو و پناه میایم (پناه دخترشه) شوهرم نمیاد چرا چون مادرشوهر سابقم فهمید اشوب به پا کرد که چی برای چی میخواین برین :// تازه کلی هم بهم انگاری توهین کرد جاری سابقم هم کلی حرف زد بهش گفتم اگه خیلی اذیت میشی نیا بیچاره گفت نه میام خوشبختی ارزومه ببینم اینا واقعا ناراحتم این زن همچنین کاری کرد ابرو دختره برد اخه به تو چههه کجا میرن://

دوست دارم مادرشوهر سابق مو خفه کنم به خدا🚶‍♀️

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یکم فکر کن حق داره    جاریت بیاد به مادر شوهرت ربطی نداره اما خب دوست نداره پسرش بیاد 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

جدا شدی اسی🥺

من همیشه تاپیک ها ازدواج قبلی تو میخوندم

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

خب یکم فکر کن حق داره جاریت بیاد به مادر شوهرت ربطی نداره اما خب دوست نداره پسرش بیاد

اصلا حق نداره به اومدن جاریم کاری داشته باشه به دختره توهین کنه!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍