2777
2789
عنوان

به همسایه هاتون خوبی نکنین وقتی که کمک میخواین نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی کمک به همسایه واجبه ما هم برای رضا خدا انجام میدیم نه توقع جبران

کمک به کسی که نیاز داره ، ایشون لطف کرده ، لطف مکرر به چشم نمیاد 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

منم اوایل از سرتنهایی با همسایه هامون یکم رفت و امد کردیم نمیگم خیلی زیاد 

متاسفانه آشناهم بودنا غریبه نبودن 

از بس فضولی کردن منم امسال فقط به سلام و خداحافظ تمام

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به خودم قول دادم خونه جدید با همسایه ها سلام و خداحافظوالسلام

ما چند سال پیش یه جا مستاجر بودیم صاحب خونه دم به دقیقه در مارو میزد یه بار میگفت دوتا تخم مرغ میخوام یه بار می گفت نمکم تموم شده نمکدونمو میبرد حتی یه بار رب خواست با قاشق اومده بود😂 گفت یه قاشق بسه گفتم سالمشو دارم بدم ؟ گفت نه یه قاشق بسه😐 پدرمو درآورد آخر سر یه سال به همسرم گفتم بابا من خسته شدم یا از اینجا بریم یا یخچالو ببر بذار بالا😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

عزیزم فکرکردم فحشت دادن😄😄😄چیزی نشده کهخب حتما جا ندارن دیگهمنم فریزرم جا نداره واقعا چرا حرفشونو ...

با دقت بخون میگم چند روز بعد درخواست من خودش گفت رفته ۱۰کیلو کرفس خریده فریز کرده جا نداشت که نمیکرد

دلش نخواسته

جا نداشت رفته به قول خودش چند روز بعد از درخواست من کرفس خریده پر کرده؟

ای بابا دلخور نشو هر کس شعور و شخصیت خودشو نشون داده شما با محبت اونا با بی مهری و طلبکاری از اونجا که بری قدرتو میدونن به دردت نمیخوره اما اونا اذیت میشن

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

الان فصل نخودو باقالیو این چیزاست شاید واقعا جا ندارن،یادمه مامانم چند ماه میگوهای همسایمونو تو فریز ...

من نصف روز میخوام

بعدشم خانومه چند روز بعد درخواست من رفت ۱۰کیلو کرفس خرید و فریز کرد

حرفی که خودش بهم زده