2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5760 بازدید | 167 پست
من حدودا یکسال و نیم دو سال پیش چند باری با قرص خودکشی کردم الان دارم تاوان اونا رو میدم شوهرمم دستش ...

میدونی اون چشم دیدن پیشرفتتو نداره تورو سرکوب میکنه خوب هم تونسته موفق بشه

حیف ازتو بااینهمه تواناییت دست کی افتادی 

اصلا خودتو دست کم نگیر 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥹من داشتم با خودم کلنجار میکردم که خودمو میکشم این به فکر شکمو و تمیزی خونه بود ..مامانم زنگ زد چه ...

حتما پیش، یه روانشناس، و روانپزشک برو ...همسرت هیچوقت درکت نمی کنه مطمئن باش... کمتر کسی از مردها زن مریض احوال رو حمایت می کنه 

واقعا آدم نادانی هست شما از خودت این قدر دفاع نکردی که افسرده شدی مگه دلیل فسردگی چیه؟ به جز امور ما ...

اولش ازدواج زوری و با کتک 

اذیت های شوهر تهمت کتک تحقیر 

مقایسه خانواده شوهر با عروسای فامیل 

مسخره کردن چهره ام 

نابود شدن آرزوهایی که داشتم 

خراب شدن پل های پشت سرم 

اینکه نمیتونم مثل هم سنام رفتار کنم 

خودکشی هایی که کردم و عوارضشون که شده لک های روی صورت و بدنم و شدن آینه دق هر روزم

من حدودا یکسال و نیم دو سال پیش چند باری با قرص خودکشی کردم الان دارم تاوان اونا رو میدم شوهرمم دستش ...

گلم پس مطمئن باش که اون لک ها بخاطر اعصابته آخه یکی از اقوام ما هم بعد از یه دوره اعصاب خوردی و استرس اینجور شد بدنش... باید بازم بری تحت نظر دکتر و دارو بگیری به حرف هیچکس هم توجه نکن... هر کی بهت گفت مشکل داری و قرص میخوری بگو قرص خوردنم نتیجه رفتار شما بوده یا بگو شما هم برید دکتر مطمعنا بیشتر از من براتون مینویسن منتها شما نمیرین درمان کنین.... هیچی به غیر از خودت برات مهم نباشه.... سعی کن ریلکس باشی و آرام....

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
یه چیزی گفتم سوخت بی ادبی بود ولی یه کلمه بود و خودمم خالی شدم اما دلم شکسته دیگه نمیتونم بهش حسی دا ...

کاملا حق داری تازه خیلی دیرهم طلاق عاطفی گرفتی خیلی زن صبور و محکمی بخدا من یذره سرسوزن توبگو  ازصبرتورو ندارم براهمین ادمش کردم تحمل نکردم ساکت وانیستادم

هروقت خداعصییم کنه اعتصاب کامل دست بسیاهو سفیدنمیزنم

و تاازدلم درنیاد اوضاع بهمین منوال هست

حرفیم بزنه میگم کسی مجبورت نکرده تحمل کنی ناراحته بره طلاقم بده کاملا ریلکس بپشمت باشه

نوبرشونو ک نیاوردن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گلم پس مطمئن باش که اون لک ها بخاطر اعصابته آخه یکی از اقوام ما هم بعد از یه دوره اعصاب خوردی و استر ...

بله من به شدت تحت استرس بودم تو سال های اخیر 

نابود کردم خودمو نابودن کردن

کاملا حق داری تازه خیلی دیرهم طلاق عاطفی گرفتی خیلی زن صبور و محکمی بخدا من یذره سرسوزن توبگو ازصبر ...

من اگر سه ماهم دست به کار نزنم همسرم نخواهد معذرت خواهی کنه وقیح ترم میشه

اولش ازدواج زوری و با کتک اذیت های شوهر تهمت کتک تحقیر مقایسه خانواده شوهر با عروسای فامیل مسخره کرد ...

20 که چیزی نیست 

خیلی راه در پیش داری

مهم اینه بلند شی و نگذاری کسی تحقیرت کنه 

یک زمانی بهترین شخص در فامیل بودم 

جاهایی درس خوندم که پسرا هم نخوندن 

همه رو من خیلی حساب می کردن چه شغلی و چه درسی 

نزدیک ترین شخص به مادرم متوجه شدم سال هاست طلسم و... به خورد مادرم و ما داده 

کلا اعتقادی به این موارد نداشتم و خرافات می دونستم 

اما هست 

چون دیدم 

و اون زمان دیدم بدون هیچ دلیلی چرا از هم فروپاشیدم و سال ها خانوادم این طور شدن 

اقدامات بعدی که انجام دادم اوضاعمون بهتر شد 

حالا در چه سنی 

خیلی بالا 

یک جایی همه چی را باختم

پس کم نیاز، 20 سنی نیست 

الان دوستان من در آمریکا استاد دانشگاه هستند در این حد درسم خوب بود و بهترین جاها بودم 

در سن بالا شکستم

20 که چیزی نیست دوباره بلند شو لطفا

هر روز صبح سوره یاسین بخون و هر شب تا انرژی هات قوی تر بشه 

شوهرت رفتارش نشون میده تحت تاثیر باورهای شده که بهش دادن یک اعتماد به نفس کاذب داره دست بزن داره و گفته چون لاغری کتک نمیزنه که براش دردسر نشه نشون میده میتونه درست تصمیم بگیره الانم که میری دنبال درمان پوستت کار خوبی میکنی قوی باش تو میتونی سکوت کن در مقابل بعضی رفتارهای شوهرت ولی هم فکر درس خوندن خودت باش و سلامتی خودت شوهرت از لحاظ عقلی اندازه یک پسر ۵ ساله هست سن فقط یک عدد هست