2777
2789
عنوان

داستان عدسی و کانادا

623 بازدید | 38 پست

یه تاپیک تو پربازدیدها هست که خانومه عدسی گرفته ولی چون خوشش نیومده پولشو حساب نکرده. دیدم اکثرا بهش گفتید باید پولشو میداد. میخوام براتون چندتا تجربه متفاوت در همین موضوع در کانادا تعریف کنم. البته اینا نظر من نیست فقط میخوام بگم این طرف دنیا چجوریه.

اینجا تو‌ کانادا همیشه حق با مشتریه و معمولا هرچیزی رو با هر شرایطی پس میگیرن. خیلیا هم از این موضوع سواستفاده میکنن

یه بار رفتم رستوران دیدم یه آقا ساندویچ گرفت

یه ساندویچ خیلی بزرگ و پر و پیمون

رفت یه گوشه نشست خورد بعد اومد کاغذ دور ساندویچ رو گذاشت جلوی صندوقدار گفت من از طعم این ساندویچ راضی نبودم. صندوقدار هم بدون هیچ حرفی پولشو پس داد. من چشمام از تعجب گرد شده بود

بجز رستورانها، فروشگاه های بزرگ هم جنس های فروخته شده رو پس میگیرن. از همه بهتر هم فروشگاه کاستکو پس میگیره. من هربار میرم میبینم از تلویزیون استفاده شده تا حتی لباس زیر استفاده شده و چیپسی که نصفشو خوردن میارن پس میدن. 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

فروشگاه های انلاین هم همینطورن

و متاسفانه گاهی اوقات کالایی که پس داده شده رو میدن به مشتری بعدی

برای همین باید حواسمون باشه (مخصوصا درباره امازون) دقت کنیم بسته بندی کالا قبلا باز نشده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم همچین کاراکتری داشتم بدون رودربایستی برای چیزی که میدونم هزینه الکی میکنم حالا از هرلحاظ رک بودم ..

ولی متاسفانه نمیتونم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

دقیقا من چند سال پیش سفر رفته بودم استرالیا

بابام خواست گلس گوشیشو عوش کنه

یع دوست دختر دوست پسر مغازه دار بودن

فکر کنم بیشتر از ۱۰ تا گلس تست کردن بعد ما فکر میکردیم خوبه ولی خودشون هی انداختن دور اخر یکی انداختن براش 

الان بعد سه سال سالمه

اره دخترعموی منم اونجاست میگه اصلا برای پس دادن نیاز به توضیح نیست حال نکنی پس میدی و این نشوندهنده ی فرهنگ بالای مردمه که سواستفاده نمیکنن از این قضیه 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بابا توهمین ایرانم رستورانای درست حسابی پس‌میگیرن من نمیدونم چرا بعضیا ارزش قائل نیستن واسه خودشون

واقعا ؟ تا زمانی که من ایران بودم پس نمیگرفتن

مگر با غرولند و دعوا

دیروز یکی تاپیک زده راننده اسنپ بو عرق میداد هرچی چرکول و کثیف و بوگندو و حموم نرفته بود اومد ازش دفاع کرد گفت حق داره عرق میریزه زحمت میکشه بابا لامصب یه کم ارزش بدین به خودتون مگه مام چقد پولشه؟مگه ما بی شخصیتیم بوی گند شما و شوهراتونو تحمل کنیم. 

کاش منم همچین کاراکتری داشتم بدون رودربایستی برای چیزی که میدونم هزینه الکی میکنم حالا از هرلحاظ رک ...

ما رو یه جوری تربیت کردن رودرواسی داریم

ولی به نظر من هم چنین چیزی اشتباهه

حالا اگر ایرادی داشته باشه اوکی

ولی اینکه در خیلی از این فروشگاه ها به خاطر اینکه طرف خوب فکرشو نکرده یا بخاطر سلیقه شخصی اون فروشنده متضرر بشه هم خیلی بده و گناه داره واقعا

دقیقا من چند سال پیش سفر رفته بودم استرالیابابام خواست گلس گوشیشو عوش کنهیع دوست دختر دوست پسر مغازه ...

اره دیگه میگن مشتری باید راضی بره بیرون