2777
2789

منظورم رورانه هست مثلا

چند قاشق برنج 

یا نون ...

میخوام از امروز کنترل کنم خوردنم رو تا عید

یا کلا برنج نخورم؟

بسته به نیاز بدنت غذا بخور

من برنج دو کفگیرمی خورم

نون لواشا رو سه قسمت میکنیم من یه قسمت از اون سه قسمت میخورم.

اضافه وزن ندارم ولی دو سالی میشه مزاقب خورد و‌خوراکم هشتم

She is everything I ever wanted.... 

هیچ گروه غذایی رو کامل حذف نکن برای بدنت ضرر داره

هر وعده یا یه کف دست نان جو یا سنگک که سبوس داره! یا یه کفگیر کوچیک برنج پخته کم روغن!

چای دارچین چای زنجبیل چای سبز یادت نره

تنقلات رو حذف کن همینطور شیرین کننده های مصنوعی رو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شیرینی با چایی میخورم

مویز آفتاب خشک بخر

یا خرما

ولی روزی 2 تا خرما بیشتر اجازه خوردن نداری

مصرف شیرینی طبیعی رو هم باید کنترل کنی چون کالری داره

غذا هم برو بیشتر تو فاز سوپ و آش که کالری کمی دارن و مقوی هم هستن 

عدسی 

لوبیا...

مرغ گریل شده

ماهی تو فر

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من که خودم الان 3ماه و خورده ایه که برنج و کلا حذف کردم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

کامل حذف نکن هفته ای یکبار رو بخور

آره خوب اینجوریم بده کلا حذف بشه.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من ۵ق برنج سه کف سنگک کلا شیرینی و غذای چرب ممنوع همراه غذا حتما سالاد یا سبزی بخور از دمنوش دارچین زنجبیل چای سبز و اینجور چیزا روزی دو سه بار بخور هر روزم پیاده روی یا ورزش داشته باش حداقل ۱ساعت