2777
2789

من خیلی جاها رفتم ولی استانبول واقعا عالیه 

طبیعت فوقالعاده فرهنگ نزدیک به ایران غذاهای عالی خرید به صرفه جاذبه های گردشگری زیاد داره 

واقعا برای ایرانیا جز بهترین هاست  مخصوصا خرید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی جاها رفتم ولی استانبول واقعا عالیه طبیعت فوقالعاده فرهنگ نزدیک به ایران غذاهای عالی خرید به ...

مرسی عزیزم شما چه سالی رفتین ؟ خودم خیلی دوس دارم اما هرچی کامنت میخونم همه میگن رفتارشون بد با ایرانیا، امنیت نداره🥲

من تقریبا از ۱۵ سال پیش سالی ۲ سه بار میرم 

من بدی ندیدم البته همه چی بستگی به رفتار خود آدما داره 

خیلی جلف باشی خیلی باز بپوشی بی تربیت باشی همه جا باهات خوب نیستن 

مثل خودمون 

تنها جائیکه واقعا نژادپرست بودن و برخورد خوبی نداشتن آلمان بود

جدی؟

چطور بودن؟

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

اجی ما تا قم دیگه نمیتونیم بریم استانبول پیشکش

ها بخدا😂😂😂

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

الان آب و هواش شرجی و گرمه یکم هم جوش نا آرومه یه روز تاکسیا اعتصاب میکنن یه روز کامیون دارا یه روز .....  

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
مرسی عزیزم شما چه سالی رفتین ؟ خودم خیلی دوس دارم اما هرچی کامنت میخونم همه میگن رفتارشون بد با ایرا ...

من دو بار رفتم، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۳، هر دو سفر هم تجربه و خاطره فوق العاده ای دارم. از نظر امنیت، خب شما هرجایی بی احتیاطی کنی خطر داره، همین کشور خودمون. جاهای خلوت نرو تایمای دیر یا خیلی زود، اگه سمت استقلال باشه هتلت، شب همون اطراف بگردی عالیه. روز برو جاهای دیگه