2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر تاپیک واقعیهلطفا هرچه سریعتر برید بهداشت محلتونسریعااااا پیگیری واکسن رو بکنیدخب چرا نزدید

واقعیه دیگه الکی چرا باید بگم 

میگم حالا چکار کنم ؟؟ برم نکن دیر شدع

من اطلاع دارم هیچ واکسنی در هیچ کجا لازم نیست و اجباری هم نیست 

دوستم مدیر مدرسه هست و میگه تاکید به واکسن هسترنه اجبار 

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر 

واقعیه دیگه الکی چرا باید بگم میگم حالا چکار کنم ؟؟ برم نکن دیر شدع

اخه یسری برای بازدید سر قضیه واکسن میزنن تاپیک

مگه میشه

مدرسه پس چطور چیزی بهت نگفته ثبت نامش کرده

کارت واکسنش رو برو ببین چک کن

خب معلومه ک بهت میگن دیر شده

ولی میزنن اون واکسن هایی ک بتونن رو

فک کنم سیاه سرفه رو نمیزنن

ولی بقیه رو میزنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

در واقع می‌ترسانند تا واکسن های ...... رو تزریق کنند 

واکسن اجبار نیست 

واکسن برای بدن لازم نیست 

واکسن ها آسیب می‌زنند و مثل ثدیما نیستن و سلام بیولوژیک اند برای آسیب به نسل

۱.تو یک روح هستی که از برزخ، یک جسم در دنیای خاکی را مدیریت میکنی، پس هر پیام تو از روح تو بیرون میاید۲.دنیای بدون امام تصورش هم سخته و روز و شب ما فقط و فقط باید به یاد امام و برای امام باشه، اما شیطان از غفلت استفاده میکنه۳.اگر از کارهای دیگران اذیت میشی هنوز روحت کوچیکه۴.بهشت و جهنم تو همان افکار و رفتار توست.علامه حسن زاده فرمود آن دنیا تو خود عملت میشوی،پس عملت یعنی خود تو۵.دوستان پیام بدن یک عمل مهم برای پول به دست اوردن بگم خودم چند بار تجربه کردم وقتی جواب داد باید به خودم اعلام کنید بدون ذکر