2777
2789

سلام دوستان من برای این بقایا چیکار کنم سه ماهه که سقط کردم اندازه بند انگشت بقایام مونده رفتم دکتر گف با پریودیت دفع میشه اما نشد فعلنم شرایط دکتر رفتنو ندارم چیکار کنم بنظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو هسیتروسکوپی راحت بشی خطرناکه زیاد بمونه،ببین فردا بومادران بخر با رازیانه دم کن سه روز روزی دوتا لیوان بخور افتاد افتاد نشد برو برات دربیارن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شرايط دكتر رفتنو ندارم يني چي؟؟ سلامتيت از هر كاري واجبتره برو دكتر حتما

والا دکترا فقط دارن هزینه میتراشن از همون اول بهم هیچی نداد ده بار باید برم ویزیت بشم تا دهنشون باز بشه

چجوریه هزینش اینا بومادران میخورم‌اتفاقا دوروزه

من رفتم امام خمینی انجام دادم هشت نه سال پیش صد تومن شد الان بری فکر نکنم دو تومن بشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم