2777
2789
عنوان

کیا مثل من هیچ امیدی ودلخوشی به آینده ندارن⁉️‼

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 79 پست
والا نه مشاور خداد تومن میگیرن تو ازصبح تا شب چه ها میکنی؟؟برای حال دلت که عالی شه وخوشحالیت ارته دل ...

عریزم زدی به کادون😂😂 من سه ماه عقد بودم فریب خوردم تو ازدواج الان دارم جدامیشم اما خیلیم حالم بد نیست میخام برم پارک حرم کتابخونه یه دوستم دارم بااونم بعضی وقتا میرم درس میخونم همین

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

شاید واست دعا نوشتند یا چشمت زدند منم مثل تو شلوغ و اجتماعی بودم ولی الان خیلی ساله منزوی و افسرده ش ...

پس منی ازاحوالاتت بگو واینک الان چه کارامیکنی از آدمها وجمع فامیلا و...دوری میکنی یانه مجبوری که بزی وبیان و حفظ ظاهرمیکنی 

بیرون میری پارک شلوغ وخرید و..‌بادوستانت درارتباط نیستی کلا ازخودت وکارای روزمره ت بگو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم زدی به کادون😂😂 من سه ماه عقد بودم فریب خوردم تو ازدواج الان دارم جدامیشم اما خیلیم حالم بد ن ...

آخی ای جان الهی خداروشکر که حال دلت بدوناخوش نیست وامیدوانگیزه وشوروشوق داری پارک تتهایی میری؟شلوعی پارکوخوشت میاد بچه های شرو بد باشن چی اخرین بار یه بچه ی طغس توو پارک حالمو گرفت وبد کرد و منو ازپارک رفتنم زده کرد  

عریزم زدی به کادون😂😂 من سه ماه عقد بودم فریب خوردم تو ازدواج الان دارم جدامیشم اما خیلیم حالم بد ن ...

تو خیلی خیلی سنت کمه منم همس تو بودم اوکی بودم حرم کدوم بزرگوار میخدای بری اوه کتابخونه ودرس کاقعا حال وحوصه میخواد من کلاازدرس دیگ فراریم دوتارشته خوندم دانشگاه ک الان میگم ک چی بشه که خوندم دنیای فانی ارزش هیچیونداره والا درس نخونده ها خوشبختترن

آخی ای جان الهی خداروشکر که حال دلت بدوناخوش نیست وامیدوانگیزه وشوروشوق داری پارک تتهایی میری؟شلوعی ...

اره تنها میخام برم قسمت بانوان درس بخونم😛

اره تنها میخام برم قسمت بانوان درس بخونم😛

عه میری پارک درس بخونی خوبه که حال وحوصلشو داری پارک وکتابخونه بری برای درس خوندن

میگم اگریکی دوتابچه طغس حرفی بزنتن رفتاری کنن که اذیت شی وضدحال شی ازپارک زده نمیشی وبازمیری؟

عه میری پارک درس بخونی خوبه که حال وحوصلشو داری پارک وکتابخونه بری برای درس خوندنمیگم اگریکی دوتابچه ...

نه بابا جامو عوض میگنم یا دعواشون میکنم نمیدونم ولی زده نمیشم

حس میکنم زندگی بی فایده س مثلا چیزی بخریم ک چی شه؟ مثلا صبح تاشب داریم کارمیکنیم میخوریم میخوابیم ک ...

درست زمانی ک تو همچین حس و حالی بودم یکی ازدانش اموزام پیامی بهم داد ک چشمام قلبی و اشکی شد اومدم اینجابگم ک خدا هست. خداحواسش ب دل تک تک ماها هست.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نه بابا جامو عوض میگنم یا دعواشون میکنم نمیدونم ولی زده نمیشم

حالا اون شب یاروز بودن ودیگه نمان وتمام شد رفت وباید فراموش کردوبیخیال بو د سکوت بهترینه بچه ان نمیفهمن دیگ آفرین بهت واقعا هم نباید زده شد 

[QUOTE=385176102]نه بابا جامو عوض میگنم یا دعواشون میکنم نمیدونم ولی زده نمیشم[/QUOTE خوشبحالت که ان ...

ازمون وکالت

[QUOTE=385176102]نه بابا جامو عوض میگنم یا دعواشون میکنم نمیدونم ولی زده نمیشم[/QUOTE خوشبحالت که ان ...

اونقد ناامید نباش یه چیزیو شروع کن 

درست زمانی ک تو همچین حس و حالی بودم یکی ازدانش اموزام پیامی بهم داد ک چشمام قلبی و اشکی شد اومدم ای ...

ای جان الهی عزیزم بله خدا هست وخیلی بزرگ ومهربونه 

شما میخوای چه کارهائی کنی تاحالت اوکی شه؟؟

ای جان الهی عزیزم بله خدا هست وخیلی بزرگ ومهربونه شما میخوای چه کارهائی کنی تاحالت اوکی شه؟؟

مثلا مشتاقانه  چندین سال آرزوی گواهینامه داشتن وداشتم امروز ثبتنام کردم ولی ذوق ندارم. دوس دارم ولی ذوقم کلاواسه همه چی کورشده

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥