سنم خیلی رفته بالا ومن افسرده ام واقعا درونم پرازاسترس ودل آشوبه س همه چی خیلی موقتی منو خوشحال میگنه دیگه هیچی بهم مزه نمیده زندگی یکنواختیش برام مسخره س میرم مهمونی یا مهمون میاد گرم میگیرم گپ میزنم ولی ازدرون خوشحال نیستم دلم میخواد تنها باشم بچه ها چه کارهایی واقعا به آدم انگیزه وشوروشوق زندگی میده چه جوری میشه زن قوی وباحال دل عالی وبا امید به زندگی بود و از آینده نترسید و...؟!!!!
والا نه مشاور خداد تومن میگیرن تو ازصبح تا شب چه ها میکنی؟؟برای حال دلت که عالی شه وخوشحالیت ارته دل ...
عریزم زدی به کادون😂😂 من سه ماه عقد بودم فریب خوردم تو ازدواج الان دارم جدامیشم اما خیلیم حالم بد نیست میخام برم پارک حرم کتابخونه یه دوستم دارم بااونم بعضی وقتا میرم درس میخونم همین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عریزم زدی به کادون😂😂 من سه ماه عقد بودم فریب خوردم تو ازدواج الان دارم جدامیشم اما خیلیم حالم بد ن ...
آخی ای جان الهی خداروشکر که حال دلت بدوناخوش نیست وامیدوانگیزه وشوروشوق داری پارک تتهایی میری؟شلوعی پارکوخوشت میاد بچه های شرو بد باشن چی اخرین بار یه بچه ی طغس توو پارک حالمو گرفت وبد کرد و منو ازپارک رفتنم زده کرد
حس میکنم زندگی بی فایده س مثلا چیزی بخریم ک چی شه؟ مثلا صبح تاشب داریم کارمیکنیم میخوریم میخوابیم ک ...
درست زمانی ک تو همچین حس و حالی بودم یکی ازدانش اموزام پیامی بهم داد ک چشمام قلبی و اشکی شد اومدم اینجابگم ک خدا هست. خداحواسش ب دل تک تک ماها هست.
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
ای جان الهی عزیزم بله خدا هست وخیلی بزرگ ومهربونه شما میخوای چه کارهائی کنی تاحالت اوکی شه؟؟
مثلا مشتاقانه چندین سال آرزوی گواهینامه داشتن وداشتم امروز ثبتنام کردم ولی ذوق ندارم. دوس دارم ولی ذوقم کلاواسه همه چی کورشده
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥