2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 85 پست
من شاغل نیستم ولی شوهر منم دقیق طرز فکرش مثل شوهر شماست اینقدر دعوا و بحث کردیم یکم بهتر شده ولی باز ...

وای عین شوهر من. یه چای دم کنه تا چند روز اخمالو. چی شده چی نشده؟! فلان روز من چای دم کردم وظیفه من نیست! 😑

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یعنی من خرج خودم رو میدم کمک تو خرج خونه نیست؟ تو هزینه های خورد و خوراک و اینجور چیزا هم لازم باشه ...

چرا عزیزم تو پست بعدم توضیح دادم و این دیدگاه منه شما هم بهش فکر کن همسر شما احتمالا همچین نظری داره که غر میزنع

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بیشتر از پدرشون یاد میگیرن. مادر منم برادرامو خیلی لوس کرده اما چون تو خونه کمک کردن پدرمو دیدن ا ...

آخه ایشون انقدر درک نداره که من با مادر خانه دارش فرق دارم ایشونم با پدرش که صبح تا شب برا خانواده سرکار بود و خرج چند تا بچه رو می داد. حالا پدرش کمک نکرده دلیل نمیشه اینم خودش رو بزنه به اون راه. قدیما مردا می رفتن سرکار از صبح تا عصر خانم ها هم خوب امور منزل رو انجام می دادن الان مردا هم خدا رو میخوان هم خرما رو اونا به روال قبل ادامه میدن زن بیچاره هم باید هم بیرون کار کنه هم تو خونه 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
عزیزم خرج یه زن میدونی چقدر زیاده ؟همین که این خانوم خرج خودش رو میده خیلی کمک بزرگیه به شوهرش!ولی د ...

😅نه راستش نمیدونم چون خودم خرج آنچنانی ندارم😆 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه ندارم متاسفانه

شانسس.. ۳تا کانال عالی هست برای زوجین. اگر دوست داشتی بنصب تا لینکشو اینجا بزارم. اشتبااهای رابطه رو میگه و ترفند برای  اصلااحش 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من کارم توی خونه است، برنامه نویسی و ترجمه و تدریس آنلاین. کلا مشغول هستم، یه پسر شش ساله دارم فوق ا ...

وای قربون اون دلت که من می دونم چی می کشی. حالا من بچه ندارم یعنی با این اخلاق شوهرم بهش فکر نمی کنم چون می دونم اونجا هم برسه همش لم میده و از من توقع داره که معجزه خلق کنم. همه الان هفته ای چند وعده بیرون غذا می خورن اطراف من خانه دارها هم غذای حاضری اومده تو روتین زندگیشون سبزی و همه چی رو آماده و پاک شده میخرن(کار خوبی هم می کنن) بعد شوهر من به منی که سعی می کنم همه غذاهام تازه و دسترنج خودم باشه میگه تو غذا نپختی هفته پیش دو بار ساندویچ خوردیم :))))) بعد اون ساندویچم من خودم درست می کنما همه چیش رو ها ولی بازم کلا تا جون من درنیاد سر غذا پختن فکر کنم رضایت بخش نیست براش 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
از حقوقت خرج می‌کنی تو خونه؟!!!اگه نه که خب همسرت حق داره میتونی از حقوقت کمکی بگیری که خودتم اذیت ن ...

دقیقا نظرمنم همینه وقتی کمک خرج نیس حتی یه مقدارکم همسرش حق داره

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
من شاغل نیستم ولی شوهر منم دقیق طرز فکرش مثل شوهر شماست اینقدر دعوا و بحث کردیم یکم بهتر شده ولی باز ...

آره یه چایی برا خودشون دم می کنن فکر می کنن قهرمانی چیزی هستن 😐 شوهر من یه کاری بکنه تو خونه احساس می کنه تمام قله های انسانیت و معرفت رو فتح کرده🤣 

منم همین شرایط دارم. تازه همسرم فعلا سر کار نمیره . و فعلا باغی که بهم ارث رسیده مدیریت میکنه. ما ه ...

واقعا راهکار چیه برا این مردا نه کمک می کنن نه لااقل قدرشناسن

عزیزم رو این پستت باید بگم تا حد زیادی حق به همسرت میدم. ببین بخوایم تقسیم وظایف کنیم کار بیرون و مخ ...

درآمد شوهر من حداقل سه برابر درآمد منه و واقعا حقوق من فقط کفاف مخارج خودم رو میده حالا من گناه که نکردم درآمدم کمه و نمیتونم نصف خرج خونه رو هم بدم. به خدا که راضی بودم ایشون نصف کارا رو انجام می داد منم درآمدم طوری بود نصف خرج خونه رو هم می دادم عوضش منم تفریح و استراحت و دیدار با دوستان و خوشگذرونی های ایشون رو داشتم! ولی مطمئنم حتی در اون صورت هم شوهرم نصف کارای خونه رو عهده دار نمیشد. دیگه یه ذره هم درک لازمه تو این زمونه که انقدر گرونیه من به عنوان یه خانم تلاش می کنم رو پای خودم بایستم هزینه های خودم رو بدم حداقل که به شوهرم فشار نیاد من نمی تونستم بمونم خونه بگم وظیفیته برو از هرجایی میخوای بیار برام هزینه کن؟ من این کار رو نکردم. شوهرمم خیلی بهره می بره از این قضیه بهترین لوازم و لباسا رو برا خودش می خره چون برا شخص من هزینه ای نمی کنه و پولش خیلی اضافه میاد. برا خانواده ام هدیه ای نمیخره همه رو خودم می خرم تو مناسبتای مختلف شاید یکی دو بار ایشون هزینه کرده باشه. تو خرید لوازم خونه و طلا و همه چی هم بتونم کمک می کنم. دیگه چیکار باید بکنم با یک سوم درآمد ایشون همینقدر از دستم برمیاد بعد اینکه به این دلیل مجبور باشم همش بمونم تو آشپزخونه و تازه وقت دعوا سرکوفت هم بشنوم یه کم ظالمانه نیست به نظرت؟ هنوزم میگی عادلانه ست؟

عزیزم رو این پستت باید بگم تا حد زیادی حق به همسرت میدم. ببین بخوایم تقسیم وظایف کنیم کار بیرون و مخ ...

در ضمن این گاهی که گفتم کمک می کنه خیلی انگشت شماره و در کل خودش اعتقاد داره همین که خونه رو به هم نمی ریزه به من کمک بزرگی کرده 😐

راه کاری نداره. تربیت از ریشه مشکل داره.

خدا نگذره از زن هایی که دوست دارن هرچی عقده تو زندگی خودشون داشتن و هرچی سختی کشیدن رو عوضش رو سر عروس دربیارن. آخه زن تو خودت تجربه کردی دیدی چقدر سخته چرا از اینکه عین همون سر عروست بیاد خوشحال میشی دلت خنک میشه آخه

عزیزم خرج یه زن میدونی چقدر زیاده ؟همین که این خانوم خرج خودش رو میده خیلی کمک بزرگیه به شوهرش!ولی د ...

آره والا حالا گیریم از کمک کردن گذشتم دیگه ایرادگیری و طلبکاری رو کجای دلم بذارم

درآمد شوهر من حداقل سه برابر درآمد منه و واقعا حقوق من فقط کفاف مخارج خودم رو میده حالا من گناه که ن ...

من نظرم اینه برا آسایش خودت هزینه کن وقتی همسرت کار خونه رو وظیفه شما می‌دونه هرطور که میشه به نحو احسن انجام بده تمام و کمال ولی در کنارش ازش خرجی بگیر. از پول خودت هم کمکی بگیر و مدیریت کن اینطوری نه سیخ میسوزه نه کباب