2777
2789
عنوان

خانم های شاغلی که شوهر طلبکار دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 85 پست

من شاغل نیستم ولی شوهر منم دقیق طرز فکرش مثل شوهر شماست اینقدر دعوا و بحث کردیم یکم بهتر شده ولی بازم مثلا با دوستامون بیرون رفتنی حتی مردها به شوهرم میگن پاشو یکم بچه رو بگیر یکم کمک کن 

قبلا جمعه ها صبح زود بلند میشد بالاسرم اخم و تخم میکرد و دعوا میکرد دو ساعته بیدارم یه چایی نذاشتی منم میگفتم خودت چلاغی مگه الان خودش بیدار میشه چای و صبحانه میخوره من بیدار میشم برای منم میاره یکم بهتره شده ولی عین شوهر شما خیلی منت میذاره و فکر میکنه وظیفه ی منه فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅منم بهش میگم میگه وا چرا استارتر ناراحت بشه حتما خودت ناراحت شدی🦦 کلا درک صفر از صد🤗🤐

نه من ناراحت نشدم باز خدا رو شکر یه خانم هم از زندگی و شوهرش راضی باشه ما خوشحال میشیم ولی آخه از قدیم گفتن هر سخن جایی و هر نکته مکانی. اینجا جای شکرگزاری نبود خدایی 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
شوهر منم اینطوری بودکار بیرون کار بچه ها کار خونه داغون شده بودم

اینجوری زن زودتر پیر میشه 

الان در چه حالی؟

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

نه بیشتر از پدرشون یاد میگیرن. مادر منم برادرامو خیلی لوس کرده اما چون تو خونه کمک کردن پدرمو دیدن ا ...

دقیقا. منم دوره بارداری شوهرم مجبور شد آشپزی کنه ظرف بشوره، مادرش که دید تو خانواده و فامیلشون ولوله شد فلانی غذا میپزه ظرف میشوره. چون تو خانوادشون وظیفه مرد تو خونه خوردن و خوابیدنه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من هزینه های خودم رو میدم و به نظرم این خودش یه کمک خرجی به همسرمه اما اون این رو نمی فهمه انتظار دا ...

عزیزم رو این پستت باید بگم تا حد زیادی حق به همسرت میدم. ببین بخوایم تقسیم وظایف کنیم کار بیرون و مخارج با مرد کار خونه هم بازن. این تقسیم وظایف به نظر من برای خانم خانه دار عادلانه هست. حالا بنظرم خانمی که هم پای آقا داره کار می‌کنه و تو همه چی سهیمه کار خونه هم باید نصف نصف باشه. ولی خب طبق گفته خودت شما فقط برا خودت خرج می‌کنی!!! اگه شما خرج خودت رو وظیفه همسرت میدونی همسر شما هم کار خونه رو وظیفه شما می‌دونه. حالا شما داری کار می‌کنی و خرج خودت رو میدی و به قول خودت کمی از بار همسرت سبک کردی و در عوض گفتی همسرتان گاهی کمک میده این بنظرم عادلانه هست. حالا چون سبک زندگیشون و تربیتشون اینطور بوده که کار کردن مرد تو خونه ننگ و عاره در کنارش غر هم میزنه که خوب نیست ولی تا اینجا بنظر من نباید کار خونه نصف نصف باشه چون مشارکت شما در امور مالی کم هست و بار زندگی رو دوش همسرت هست بی انصاف نباشیم🌈❤️

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از حقوقت خرج می‌کنی تو خونه؟!!!اگه نه که خب همسرت حق داره میتونی از حقوقت کمکی بگیری که خودتم اذیت ن ...

یعنی من خرج خودم رو میدم کمک تو خرج خونه نیست؟ تو هزینه های خورد و خوراک و اینجور چیزا هم لازم باشه من دریغ نمی نکنم ولی خوب شوهرم این هزینه ها رو میده 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اینجوری زن زودتر پیر میشه الان در چه حالی؟

هعی....امروز دکتر قلب بودم ...فشارخون گرفتم ..به خاطر اعصابه

همیشه بهش میگم این زن و شوهر هستند که فقط به درد همدیگه می‌خوردند ..

پس فردا پیر شدی من هستم که جلوت یک چایی میزارم‌ 

اون موقع هر کسی تو زندگی خودشه...

عزیزم رو این پستت باید بگم تا حد زیادی حق به همسرت میدم. ببین بخوایم تقسیم وظایف کنیم کار بیرون و مخ ...

عزیزم خرج یه زن میدونی چقدر زیاده ؟

همین که این خانوم خرج خودش رو میده خیلی کمک بزرگیه به شوهرش!

ولی در عوض شوهرش خیلی کم کمک میکنه و بدتر از همه منت هم میزاره 

این خانوم میگه شوهرش دیگه حق منت گذاشتن نداره که

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

من کارم توی خونه است، برنامه نویسی و ترجمه و تدریس آنلاین. کلا مشغول هستم، یه پسر شش ساله دارم فوق ا ...

همین دیگه چون همیشه مرتب بوده شده وظیفه که اگه یه بار انجام ندی میزنه  تو روت.

متاسفانه اکثرا همینن ، اطرافیانم هر خانمی شاغله بیشتر کارهای خونه و بچه رو خودش انجام میده شوهره یه ...

آره خودشون رو برتر هم می دونن اما حاضرم قسم بخورم شوهرم یک هفته هم نمیتونه مثل من زندگی کنه و این کارایی که من هر روز انجام میدم رو انجام بده یعنی یه هفته این روتین رو داشته باشه مسلما رد میده. اما من چند ساله دارم این کارای تکراری رو تنهایی انجام میدم سرکار هم میرم غر هم نمی زنم تازه یه شوهر طلبکار هم دارم بعد وقتی دعوا می کنیم ایشون میگه من تو این زندگی خیلی منعطف و بزرگوارم میگم چرا میگه چون مثل بقیه مردا شلوارم رو وسط خونه درنمیارم که تو مجبور بشی برش داری😅

من کارم توی خونه است، برنامه نویسی و ترجمه و تدریس آنلاین. کلا مشغول هستم، یه پسر شش ساله دارم فوق ا ...

شما که همسرتون ناشکره شایدم ازین مدله که هر حرفی رو میگه و تع دلش چیزی نیست. واقعا خداقوت به شما

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

متاسفانه اکثرا همینن ، اطرافیانم هر خانمی شاغله بیشتر کارهای خونه و بچه رو خودش انجام میده شوهره یه ...

جلو شوهر من بگی زن با مرد فرق داره و زن ضعیف تره اینطور برداشت می کنه که پس من باید زور بگم تو گوش کنی چون ضعیف تری 😆