2777
2789
عنوان

بعد از طلاق زندگی تو تهران بهتره یا شهرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست

عزیرم اینجا بیای که به نفع جفتتونه هم دخترت هم خودت ارامش روانی داری.. بری شهرستان انقدر میخوان رو اعصابت راه برن که به هر نره خری بدون شناخت جواب بله بدی  انقدر محکم بودی که جدا شدی. پس انقدر محکم هستی که یتونی گلیم خودت ودختر خوشگلت رو از اب بکشی بیرون 😍😍بدون نیاز به کمک هیچ نامردی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر بنظرم شهرستان بمونولی محله دور چون خونه خریدن در اولویته

هر کجای شهرمون باشم میان

از دعا و جادو گرفته

تا دخالت

حرف درشت زدن

به زور بخوان بگن همش برم خونه اونا و...

هر کجای شهرمون باشم میاناز دعا و جادو گرفتهتا دخالتحرف درشت زدنبه زور بخوان بگن همش برم خونه اونا و. ...

خب برو ی شهرستان دیگ

تهران خیلی گرونیه 

واقعا باید برای بچت خونه از خودت داشته باشی

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

مرکز اگه بتونه خیلی خوبه،ولی آخه سمت پایین شهرم برای یه خانم تنها با یه بچه اوکی نیست بنظرم

من خودم محدوده پیروزی و نیرو هوایی مد نظرمه

چون هم فامیل داریم واسه روز مبادا

و اونجا رو میشناسم محیطشو ۴ سال دانشجو بودم

بنظرتون اونجا خوبه؟ پایینه یا بالا؟

منم با مترو میتونم به تهران رفت و امد کنماما بخاطر خانواده ام و زخم زدنهاشون میخوام دور بشم که بهم ...

میدونی چرا میگم اخه تهران گرونه باید بری پایین شهر سمت ترمینال جنوب که اونم سخته واسه یه دختر تنها .

مگه تو شهر خودتون باشی هر روز میبیننت؟

من کرج بودم گوهردشت زندگی میکردیم همه عمه ها و عموهامم گوهردشت بودن ولی تا حالا حتی اتفاقی هم نشده بود تو خیابون ببینیمشون . برو چند تا خیابون دور تر خونه بگیر . 

من خودم محدوده پیروزی و نیرو هوایی مد نظرمهچون هم فامیل داریم واسه روز مباداو اونجا رو میشناسم محیطش ...

اونجا هم خیلی خوبه عزیزم اگه بتونی عالیه،ماهم از دوستامون اونجا چندین ساله هستن اوکین خداروشکر.

میدونی چرا میگم اخه تهران گرونه باید بری پایین شهر سمت ترمینال جنوب که اونم سخته واسه یه دختر تنها . ...

میان دنبالم که ببرنم

یا همش زنگ میزنن که بیا

میخوان همش اونجا باشم

همشم رو اعصابم هستن

و برمیگردم تا چند روز حال روحیم بده

از نظر روانی واقعا کشش ندارم

احتمالا بعد از طلاق بخوان کنترلم هم کنن که نکنه دوست پسر بگیرم !!!!!

میان دنبالم که ببرنمیا همش زنگ میزنن که بیامیخوان همش اونجا باشمهمشم رو اعصابم هستنو برمیگردم تا چند ...

وای اگه اینجوریه پس واقعا حق داری 

ولی به قول یه کاربر اگه بتونی همون محله ی خودتون خونه بخری اجاره بدی بری یه جای خوب  تو تهران خونه اجاره کنی خوبه .

اینجوری حداقل یه ملک داری خیالت راحته 

وای اگه اینجوریه پس واقعا حق داری ولی به قول یه کاربر اگه بتونی همون محله ی خودتون خونه بخری اجاره ب ...

نه دیگه اینقدر پول ندارم

اینجا هم الان نمیتونم بخرم

شاید چند سال دیگه بتونم بخرم

پولم واسه مصرفه خودمه

واسه سرمایه و پس انداز ندارم