2777
2789

جاری من یک ماه از زایمان گذشته نیمد اصلا دیدنمون 

من ک هفته اومدم خونه مامانم بعد اون رفتم خونه خودم الان چهل روز میگذره نیمدن امروز زنگ زد به خونه جواب ندادم چون واقعا اومدن دیگه بدرد خودش میخوره 

برادر شوهرم به شوهرم گفته بود هروقت اومدید خونه خودتون میایم ک زنت بیشتر استراحت کنه بعدا مزاحم میشیم ولی الان یک ماه گذشته آخه الان دیگه 

منم واقعا دیگه دوست ندارم بیان مخصوصا ک الان پسرم ختنه کردیم اصلا دیگه حال حوصله ندارم بدم میاد از این آدما ک هروقت خودشون دوست داشتن می‌خوان برای دیدن بیان خب اگر من رفتم خونه مادرم حتما نمی‌تونستم پذیرای مهمون باشم ک اونجا رفتم حالا دوست داری خونم بیای من شاید موقعیت نداشته باشم بنظرتون چکار کنم دوست ندارم بیان با شوهرمم حوصله ندارم بحث کنم چون درک نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما دیگه تا نوزاد دو ماهش نشه نمیریم از بعد از کرونا مد شد ک بعد از تولد نوزاد میذارند حسابی نوزاد جون بگیره بعد میرن دیدنش چون بیماری ها زیاد شده و همینطور مادرنوزاد اصن حال و حوصله مهمون نداره

اتفاقا الان بهتره تا تازه زایمان داشتی.بگو پسرمو ختنه کردیم هفته بعد در خدمتیم

من اصلا جواب تلفن ندادم چون خوشم نیمد آنقدر دیر دوست نداشتم بیان خونم اون جور که خودشون می‌خوان حتما موقعیت ندارم که هروقت دوست داشتن بیان 

متوجه نمیشم از چی ناراحتین ؟ باید ۵ روز بعد از زایمان که شکمتون پاره بود میومدن؟

من خونه مادرم بودم اونجا رفتم نمی‌تونستم پذیرایی کنم تو خونم حالم هم خوب بود بعد از پنج روز اما الان چهل روزه 

من خونه مادرم بودم اونجا رفتم نمی‌تونستم پذیرایی کنم تو خونم حالم هم خوب بود بعد از پنج روز اما الان ...

یعنی بیان خونه ی مادرت دیدنی؟ 

چه عجیب ، خب رفتی اونجا که خونت نباشی کسی بیاد دیگه ، چرا بیان اونجا