2777
2789
عنوان

به نظر شما من زود رنجم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 31 پست
به نظرم حق داری ولی یکمی اسونتر بگیر زندگی رو واسه خودت بهتره راحتتری

امضات خخخخخ👌👌

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم اوایل هیچی نمیکرد الان عالی شده منم اهل گلگی نبودم براش همه مناسبتا جشن میگرفتم ولی الان ا ...

من تصمیم داشتم واسه تولد اون که تو اسفنده سنگ تموم بزارم ولی خونسردی خودشو میبینم پشیمون میشم

منم همش واسه اینجور چیزا در تکاپو ام واسه ولنتاین ک خیلی دیزاین و پختنه کیک و اینجور چیزا زحمت کشیدم 

و اینکه همسرم فقط شاخه گل میخره ...ولی خب انتظار هم نیس  

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من تصمیم داشتم واسه تولد اون که تو اسفنده سنگ تموم بزارم ولی خونسردی خودشو میبینم پشیمون میشم

با ارامش بهش بگو 

نمیدونم والا 

سابیدید دیگه منو😐بسه انقد لایک نکنید عزیزانم😐❤

منم خودم همه کارامو میکنم  حتی کادو خودم میخرم خودم کیک میزم کلا خوشحالم .البته امسال که انجام ندادم به خاطر وفات هفته بعدش خودش انجام داد برام ،ولی کلا اینقدر خود جوش خودت از این کارا بکن تا اونم یاد بگیره

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.
اگه بهش بگم مطمعنم میگه چی لازم داری پول بدم برو بخر. ولی من دوست دارم خودش برام یه کارهایی بکنه. بد ...

خب باید خودت شروع کنی...مردا کلن تو این چیزا نیستن...

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

من نمیدونم کارم درسته یانه همیشه کیکواینارومیخرم کادوام همینطورتزیین خونه ام همینطورشوهرم خیلی خوشحال میشه وقدردان احتمالااگه ازاول من این کارارونمیکردم اونم بیخیال میبود🤔من یچی میگم مخسرم نکنیدولی ازاینکه شوهرم سالگردمون یادش بره خوشحال میشم😐چون سوپرایزمیشه😂ولی تولدمویادش بره خیلی ناراحت میشم😕