این ماه یکم از پس اندازم برداشتم که بتونم لباسامو کامل کنم یه دست کت و شلوار گرفتم دوتا مانتو یه ست کیف و کفش ۱۴تومن خرج کردم هنوز شلوار جین و شال و شومیز نخریدم😢😢😢چرا اینقدر گرونیه چخبررررر میخواستم برم کلاس شنا دوباره باید از پس اندازم خرج کنم😔😔😔خییلی اعصابمخورد نمیشه نخرید میخری هم هرچی داری و نداری باید بدی جای لباس
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
من خیلی زیاد پول برا لباس میدم ولی خب هی همه را میپوشم الان تصمیم گرفتم هر وقت میخرم چند تا را قایم کنم و نادیده بگیرم برا وقتی که مهمونی یا جای مهم بخوام برم قبلا همه را دست میگرفتم تا میخواستم برم میگفتم چیز ندارم هی میخریدم هم اسراف بود هم کمد ام دیگه باز نمیشد الان هم قبلی نایب که دارم دیگه استفاده نمیکنم همه را میدم نیازمند بعد جدید میرم میخرم که تلنبارنشه رو هم
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐