2777
2789
عنوان

این ماه حدود چهارده تومن لباس خریدم بازم هیچی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا با شما موافقم

کاش همه بجای جبه گیری اصل مطلب و بگیرن😕

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

اره واقعا یکم پول پس انداز کرده بودم طلا بخرم خیر سرم نمیشه. مغز آدم سوت میکشه. نخری یه درد میخری هز ...

نه دیگه چند دست بخر بزار برا یه جای مهم مهمونی دیگه زیاد از حد نخر من خودم دارم عادت میدم ولی بازم بعضی اوقات شیطون گولم میزنه میرم بیرون پر از لباس میخرم میام واقعا بد دردیه در کم. کشوم به زور باز میشه خیلی هاش اصلا باورت نمیشه تا حالا نپوشیدن فقط خریدم انداختم اونجا 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
دقیقا هعی زندگی من عاشق یکی بودم متاهل زنو بوه دار از اب دراومد از کارم دارم میام بیرون

بهترین کارو میکنی.اه یه زن و بچه رو به جون نمیخری و خرابی یه زندگی به پات نوشته نمیشه و تاوان هم پس نمیدی.

به جاش ان شاءالله یه مورد عالی قسمتت بشه.

یعنی چی؟اونا اهل مد و .. نیستن وگرنه پول دارن که بخرماگه میگی بدتره اونجا که دیگه حرفت چیه زندگیتو ب ...

نه اتفاقا پول ندارن
تا خرخره باید مالیات بدن
بعدش هم قسط همه چییز از اجاره خونه و قسط ماشین و همه چی که فکرشو کنی قسط بندیه حتی یکیشون میگفت موبایلی که خریدم هم قسطی بود
بهت میدن استفاده هم میکنی ولی باید مثل اسب براشون کار کنی(دور از جون)
وسایل غیره هم خیلی گرونتر از ایرانه. 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چه ربطی به روانشناس داره!!😕

چون کمالگرایید  و واقعیت رو نمیبینید
یه مشاوره بهتون میدن لااقل متوجه میشید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خوب میتونم کت و شلوار نخرم فعلایا یک پس انداز جدا برای خرید کت و شلوار بزارممعادله سخت و غیر قابل حل ...

تو غار که زندگی نمیکنیم شخصیت اجتمایی داریم سر کار میریم نمیشه که ژنده پوش رفت اونم با این کیفتیت افتضاح

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

نه اتفاقا پول ندارنتا خرخره باید مالیات بدنبعدش هم قسط همه چییز از اجاره خونه و قسط ماشین و همه چی ک ...

پس دیگه با همین وضع خوش باشید 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

کلا لباس هر چقد هم بخری باز هیچی نداری

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

منم توهمین ماه،یک کت شلوار ۳ونیم،یه مانتووشال ست۳ونیم.یه شال جدا۱۳۰۰.یه جفت کالج یه تومن،یه جفت کتانی استوک ۲تومن.یه شومیز براخونه ۲۳۰۰.ولی میخوام برم بیرون چیزی پیدا نمیکنم بپوشم

خدایا کمک کن تا کسی رو قضاوت نکنم،تواین پستی و بلندی زندگی دچارلغزش نشم.میخوام قلبم مثل آینه صاف بشه

یعنی چی؟اونا اهل مد و .. نیستن وگرنه پول دارن که بخرماگه میگی بدتره اونجا که دیگه حرفت چیه زندگیتو ب ...

نه من نمیگم بهتر ولی یادمه قبلنا فصلی سرنا پا میخریدیم با همون حقوق کارمندی باباهامون الان باید وام بگیریم برا لباس☹️

پس دیگه با همین وضع خوش باشید

نه که خوش باشیم
اتفاقا من میگم حق مردممون خیلی بهتر از این اقتصاد افتضاحه
ولی اینکه بعضیا تا میگی فلان چیز گرونه، سریع میگن مهاجرت و بهمان
مهاجرت فقط یه سر ماجراش اون عکسا و کلیپای اینستاگرامه