این ماه یکم از پس اندازم برداشتم که بتونم لباسامو کامل کنم یه دست کت و شلوار گرفتم دوتا مانتو یه ست کیف و کفش ۱۴تومن خرج کردم هنوز شلوار جین و شال و شومیز نخریدم😢😢😢چرا اینقدر گرونیه چخبررررر میخواستم برم کلاس شنا دوباره باید از پس اندازم خرج کنم😔😔😔خییلی اعصابمخورد نمیشه نخرید میخری هم هرچی داری و نداری باید بدی جای لباس
نه اتفاقا پول ندارنتا خرخره باید مالیات بدنبعدش هم قسط همه چییز از اجاره خونه و قسط ماشین و همه چی ک ...
عجب
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بابا بخدا گرونیه وگرنه روهم ۵کیلو نیستن چیزایی که خریدم
مگه لباس کیلوییه عزیزم؟
از نظر خودم لباس آخرین چیزیه که من بخوام اینقدر براش هزینه کنم چون بنظرم فایده نداره لباسم شیک و نو باشه و شکمم گرسنه یا وقتی یکی از اعضای خانوادم مریض باشه خجالت بکشم ببرمش دکتر چون پول ندارم یا اینقدر برای لباس خرج کنم که نه سرمایه ای که قابل بازگشت و جبران نیست
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
منم اصلا استایلمو دوست نداشتم،می گفتم این تیپ و استایل من نیست،البته من ۷ تومن از پس اندازمو خرج کردم،یه پیراهن و کت،یه مانتو جین کاغذی،یه ساحلی،یه دامن،سه تا تاپ،دوتا ست لباس خواب،یه شلوار راحتی،یه جوراب شلواری،یه جفت کفش،یه عینک شب و روز،عطر خریدم
جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️
تو غار که زندگی نمیکنیم شخصیت اجتمایی داریم سر کار میریم نمیشه که ژنده پوش رفت اونم با این کیفتیت اف ...
من نمیدونم چرا هر حرفی میزنم شما یک چیز دیگه از در میارین سر کار رفتن دو دست لباس رسمی و تمیز میخواد که شکر خدا امکان نداره کسی نداشته باشه با در نظر گرفتن اینکه اغلب شغل ها الان لباس فرم دارن کی گفته اگر اینقدر پول خرج لباس نشه یعنی ژنده پوش و غار نشین هستیم بعدم نه این لباس زیباست نشان آدمیت!
با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج
ولی اسی یه پیشنهاد دارم،کمدتو بریز بیرون و خوب برسی کن و به سه قسمت غیر قابل پوشیدن،قابل پوشیدن و نو تقسیم کن و برای هر جایی که لبلس نیاز داری یه ست کامل درست کنی
جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️
این مشکلو منم داشتم مثلا یه دامن خیلی خوشگل میخریدم میومدم خونه میدیدم با هیچ کدوم از لباسام ست نمیش ...
دقیقا منم از اینکارا زیاد کردم😅بزای همین الان حرفه ای شدم
اررره البته شاید جنسشون ضعیفه نمی دونم🤔ولی راضی ام😂