اگه یه سوزن وسط این زمین صاف افتاده باشه راحت میشه پیداش کرد، اما برای مخفی کردنش کافیه فقط دورش رو با کاه پر کنی تا دیگه دست طرف به سوزن نرسه
این همون کاریه که رسانه مثل اینستاگرام و... داره با ما انجام میده
از طرفی یه نکته دیگه هم به لطف خدا برام روشن شد، اینکه ما از بدو تولد که بدنیا اومدیم بهمون احکام یاد دادن اما هیچوقت عرفان اسلام رو خیلیا نگفتن، یجورایی انگار بزرگترامون می دونستن و تو ذهنشون به صورت پیشفرض اینطور تصور کردن که خب این بچه هم که بدنیا میاد می دونه دیگه و شروع کردن به آموزش احکام اما یادشون نبود که ما نمی دونیم و سال ها همه با همین طرز تفکر
فکر می کردن که بقیه می دونن و بقیه نمی دونستن و این ادامه پیدا کرد تا اینکه به اینجا رسیدیم و خیلیا چیزی نگفتن، خیلیا هم نمی دونستن و فقط فکر می کردن که می دونن
واسه همین من تصمیم گرفتم تا از اول همه چی رو بگم، هر علمی رو که جمع کردم و مفاهیمی که آموختم رو می خوام اینجا به اشتراک بزارم تا بقیه بدونن و استفاده کنن می دونم که خودمم تو این راه چیز های زیادی خواهم آموخت و با هم در این مسیر پیش میریم
می خوام از اول بگم، خدا کیه، آیا اصلا وجود داره، زندگی پس از مرگ چجوریه، اسلام چیه، اصولش چیه، فروعش چیه، مفهومش چیه؟ رسانه دارن با ما چیکار می کنن
خوشحال میشم با من همراه باشین و کنار هم پیش بریم🌼🌼💪