2777
2789

روز ها وقت با ارزشم رو تو اینستا گرام و نینی سایت و جاهای دیگه تلف کردم، اما آخرش با خودم گفتم خب همه اینا که چی؟ پر از بیهودگیه، پر از اطلاعاتی که به هیچ دردی نمی خورن، هر روز چی میبنم؟ رقصیدن های الکی مقابل دوربین، حرفای الکی به ظاهر خفن و شاخ، دعواهای بیهوده راجب چشم و هم چشمی آخرش که چی؟ رفیق نمی خوایم به خودمون بیایم؟ تا کی می خوذیم برده رسانه ها باشیم؟ 

یهو فهمیدم و دیدم که لایه عمیق تر این دنیا خارج از همه این سر صداها خیلی ساده تر از اینه، که در عین پیچیدگی چند تا حقیقت اصلی داره

فهمیدم که اطلاعات مهم گم شدن، قدیما اینطور نبود، قدیما منظورم زمان خیلی قدیمه، مردم به خیلی اطلاعات دسترسی نداشتن و واسه همین چشم بسته اطاعت می کردن و گاهی به جهالت می رسیدن

امروزه نمیشه اطلاعات رو نمیشه دیگه اونجوری از دید مردم پنهان کرد پس چطوری میشه این اطلاعات رو از دست مردم بیرون کشید و وادار به اطلاعتشون کرد؟ 

راحته، اونقدر دورت رو با اطلاعات بیهوده پر زرق و برق پر می کنن که تو دیگه حوصله پیدا کردن اطلاعات رو نداشته باشی، یا حتی نتونی پیداش کنی

ادامه تصمیمم رو پارت بعد پایین همین تاپیک برات میزارم

اگه یه سوزن وسط این زمین صاف افتاده باشه راحت میشه پیداش کرد، اما برای مخفی کردنش کافیه فقط دورش رو با کاه پر کنی تا دیگه دست طرف به سوزن نرسه

این همون کاریه که رسانه مثل اینستاگرام و... داره با ما انجام میده

از طرفی یه نکته دیگه هم به لطف خدا برام روشن شد، اینکه ما از بدو تولد که بدنیا اومدیم بهمون احکام یاد دادن اما هیچوقت عرفان اسلام رو خیلیا نگفتن، یجورایی انگار بزرگترامون می دونستن و تو ذهنشون به صورت پیشفرض اینطور تصور کردن که خب این بچه هم که بدنیا میاد می دونه دیگه و شروع کردن به آموزش احکام اما یادشون نبود که ما نمی دونیم و سال ها همه با همین طرز تفکر 

فکر می کردن که بقیه می دونن و بقیه نمی دونستن و این ادامه پیدا کرد تا اینکه به اینجا رسیدیم و خیلیا چیزی نگفتن، خیلیا هم نمی دونستن و فقط فکر می کردن که می دونن

واسه همین من تصمیم گرفتم تا از اول همه چی رو بگم، هر علمی رو که جمع کردم و مفاهیمی که آموختم رو می خوام اینجا به اشتراک بزارم تا بقیه بدونن و استفاده کنن می دونم که خودمم تو این راه چیز های زیادی خواهم آموخت و با هم در این مسیر پیش میریم

می خوام از اول بگم، خدا کیه، آیا اصلا وجود داره، زندگی پس از مرگ چجوریه، اسلام چیه، اصولش چیه، فروعش چیه، مفهومش چیه؟ رسانه دارن با ما چیکار می کنن

خوشحال میشم با من همراه باشین و کنار هم پیش بریم🌼🌼💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.