2777
2789

من اصن انگار باید برا شر‌عش ب ابجیم زنگ بزنم تا زنگ نزنم نمیتونم 

الان زنگش زدم رفته بود ارایشگاه هیچی دیگ‌نشستم  کلیم کار دارم😂😂😂

مجبورم امروز بااهنگ کار کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل خودت حالا اونا زنگ نمیزنن ها من مرض دارم قبلش زنگ میزنم ولی کمش کردم میگم اینا چرا زنگ نمیزنن منم نرنم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من فقط دوست دارم هیشکی تو خونه نباشه و تو دست و پام. اهنگ میزارم با هندزفری و گوش میدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

😂😂 منم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

با آهنگ کار میکنم نباشه نمیتونم .اگر زنگ بزنیم که تمرکز نداریم نمیشه هم کار کرد و هم حرف زد

چرا بابا یدفعه میبینم تموم‌تایم‌حذف زدنم کل خونه ها گردگیری جارثبرقی دستشویی میشورم  حیاط میشورم دیگ‌میخوام‌برم‌حموم‌بشورم‌قط‌میکنم 

برعکس‌من ابجیم وقتی قط میکنیم تازه میگه یا علی پاشم ظرفا ناهارم‌بشورم😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
😂😂 منم

الان میگردم دنبال یکی بهش زنگ‌بژنم مامانم و‌ابحیم باهم‌رفتن ارایشگاه 

دختر خالم ی ارایشگاه دیگ  هیچی دیگ تنهها موندم😂😂😂😂عروسی داریم همه ب فکر خودشونن امروز

من فقط دوست دارم هیشکی تو خونه نباشه و تو دست و پام. اهنگ میزارم با هندزفری و گوش میدم

وای من الانا هوا گرم شده دخترمم دیگ راه میره با پسرم میفرستمشون حیاط قشنگ‌همه کارام میکنم 

وقتی میاد بسم الله میگه و‌شروع میکنه اللن قهوه رو‌چپ‌کرد رو‌فرشی ک تازه این هفته شستم😐😐😐

وای من الانا هوا گرم شده دخترمم دیگ راه میره با پسرم میفرستمشون حیاط قشنگ‌همه کارام میکنم وقتی میاد ...

وویی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان میگردم دنبال یکی بهش زنگ‌بژنم مامانم و‌ابحیم باهم‌رفتن ارایشگاه دختر خالم ی ارایشگاه دیگ هیچی ...

😂 من ۴ تا ابجی دارم و یه عالمه هم دختر خاله 

اینجور اتفاق امکان نداره بیوفته 😂😂

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸