منظورم اینه که اگه یه شوهر داشته باشید ک دوستون نداره بارها خیانت کرده و در کل رابطه خوبی با شما نداره فقط خرجتونو میده تنها خوبیش اینه که پولدارع و شما بچه تون تو رفاه زندگی میکنید و به واسطه پولدار بودنش خیلی مورد احترام دیگران هستید ماشین مدل بالا خارجی سوار میشید و همه جوره زندگی خوبی دارید اما بر خلاف اون ک شماره دوس نداره شما ب شدت دوسش دارید و هنوزم عاشقش هستید، و اون تنها چیزی ک میخواد اینه ک شما کاری ب کارش نداشته باشید خیانت جنسی هم گذاشته باشه کنار اما احتمال اینکه بازم بره سمتش باشه چون من معتقدم آدم خیانتکار تا خودش نخواد درست نمیشه، و شمام شغل نداشته باشید خانواده تون برا برگشتن شما به خونشون اوکی نباشن مادرتون مخالف طلاق شما باشه بخاطر پسر خودش با دختر شما ک دو سال و نیمشه دعوا کنه و در کل شرایط خوبی نداشته باشه خونه پدرتون وسع مالی پدرتونم خوب نباشه و هرگزم اجازه ندن شما حتی اگه پولشم داشته باشید بعد طلاق خونه جدا بگیرید و اجازه هم ندن برید سر کار چون براشون عارو ننگه ک زن مطلقه خونه جدا بگیره کدومو انتخاب میکنید همچین زندگی با چنین شوهری یا طلاق گرفتن و رفتن ب خونه پدر، اینم در نظر بگیرید که ن میتونید پول جمع کنید نه اینکه مالی از شوهره بالا بکشید فقط میتونید خرج کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینم بگم منظورم از عشق این بود که طلاق بگیرید با وجود اونهمه سخته و منتظر بشینید ک شاید ی مردی ک دوستون داشته باشه بیاد خواستگاری تون شاید شما از اون خوشتون نیاد شاید پول نداشته باشه شاید قیافه نداشته باشه و همه اینا رو در نظر بگیرید
بخدا هر چیزی از بی پولی بهتره. قرص بیخیالی بخور و ب زندگی ادامه بده. بی پولی سخته، درد بی درمونه، ما وضعمون از متوسط بیشتره ولی درموندیم. خسته شدیم وای بحال اینکه روزی هیچی نباشه
اینطور که گفتی زندگی بعد از طلاق براش جهنمه بشینه سر خونه زندگیش بچه اش رو بزرگ کنه بهتره
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
گفتی فقط میتونی خرج کنی پس تا میتونی طلا بخر برای خودت پس انداز کن
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت