2777
2789

شاغلم تو دوره عقد

با شوهرم همکارم و از حقوق هم مطلعیم اون میدونه من چقدر حقوق میگیرم و برعکس

اول آشنایی بهم گفته بود حامی مالی نداره و رو پا خودش فقط میایسته

الان  وام ازدواجم دراومده

چندماهه بشدت صرفه جویی کردم اینم بگم قبلا خیلی دوران مجردی دست دلباز بودم و برای خودم راحت خرج میکردم

حس میکنم همسرم داره به کم خرح بودنم عادت میکنه

شما خرجایی ک میکنیدو دقیق ب شوهرتون میگید یا دسته بالا؟ 

برای خودتونم پس انداز مخفی دارید!؟ اینم بگم بخاطر شرایط مالی مجبورم تو هزینه ها حقوقمو دخیل کنم 

راه حل میخوام

شما چیکار میکنید این موقع ها؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین باید ببینی شوهرت چه جوریه من اصلاً شوهرم همچین آدمی نیستش و به خاطر همین هیچ وقت تا الان یه هزار تومن پس‌انداز مخفی ازش نداشتم حتی همه کارت‌های منم روی سامانه بام ملی و اینور اونور می‌تونه باز بکنه و ببینه خودش می‌دونه دقیق چقدر داخلش هستش ولی هر وقت یه تومن دو تومن ۱۰ تومن ۱۰۰ تومن پول به حسابش اومده سریع اومده به من گفته اینو چیکار کنیم تصمیم تو چیه و خب  من به همین دلیل هیچ پس انداز مخفی ازش ندارم و مخفی‌کاری نمی‌کنم ولی شما باید طبق شرایطی که داخلش هستی بسنجی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

همین دیگه زنا روشون نمیشه از شوهرشون پول بگیرن از دوست دخترا تیغ میزنن به راحتی  عجیب شده زندگی 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

چ شاغل چ خونه دار خانوما باید پس انداز مخفیو داشته باشن و اگر میخوای خیلی دقیق ندونه چقدر داری میتونی یکم گنگ تر و بالا پایین تر مخارجتو بگی چون با توجه ب شخصیت بعضی مردا ادم احساس امنیت نداره همه پولی ک داره رو اعلام کنه چون دقیق روش حساب باز میکنن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نه واقعیت میگم ، آخه اون بنده خدا کلی تلاش می‌کنه برا زندگیمون ، اگه اصرار من نباشه هیچی هم برا خودش نمیخره همش برا من و بچمون خرید می‌کنه ، وقتی هم بدهی داره و دستش تنگه ک خب درکش میکنم چیزی نمیخوام

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞