2777
2789
عنوان

بهم معرفی کنید یه رمان مذهبی ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست
پارک &

تاپیکتون مال خیلی وقت پیشه اما الان اومد بالا دیدم

من فقط یه رمان مذهبی یادمه به اسم برای من بخون، برای من بمون. جلد دومم داره که اسمشو یادم نیست اما اگه تو نت بزنید جلد دوم رو براتون مییاره

داستان یه خواننده مذهبی و یه نویسنده مذهبیه که طی یه سری اتفاقات یه ازدواج قراردادی میکنن و...

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
تاپیکتون مال خیلی وقت پیشه اما الان اومد بالا دیدممن فقط یه رمان مذهبی یادمه به اسم برای من بخون، بر ...

خیلی مچکرم حتما می خونم خیلی قشنگ و زیباست ممنون که معرفی کردین در اسرع وقت میخونم عزی دلم مرسی 😘😍در پناه حق باشید 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی مچکرم حتما می خونم خیلی قشنگ و زیباست ممنون که معرفی کردین در اسرع وقت میخونم عزی دلم مرسی 😘😍 ...

خواهش میکنم عزیزم

امیدوارم خوشتون بیاد

شما هم سلامت باشید❤

خواهش میکنم عزیزمامیدوارم خوشتون بیادشما هم سلامت باشید❤

صدر صد خوشم میاد ❤️💕❤️❤️ بازم مرسی به خاطر رمان خیلی قشنگی که معرفی کردید ❤️❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

صدر صد خوشم میاد ❤️💕❤️❤️ بازم مرسی به خاطر رمان خیلی قشنگی که معرفی کردید ❤️❤️

خواهش میکنم عزیزم😘😍

جلد دومشم رفتم اسمشو پیدا کردم. اسم جلد دومش صدای بارون،عطر نفس هات هست.

اینم در مورد شروع عشق یه مجری تقریبا مذهبی با یه دختره

بهتره اول جلد اول رو بخونید بعد جلد دوم. چون یه کوچولو به هم مربوط هستن

خواهش میکنم عزیزم😘😍جلد دومشم رفتم اسمشو پیدا کردم. اسم جلد دومش صدای بارون،عطر نفس هات هست.اینم در ...

قربونت برم من مرسی واقعا سپاس گذارم زحمت کشیدید 😍😍 انشالله هرچی خوبی نصیبت شه هم در دنیا و هم در آخرت . و آرزو های قشنگت برآورده شه 😍😍 مرسی واقعا ❤️❤️💕

قربونت برم من مرسی واقعا سپاس گذارم زحمت کشیدید 😍😍 انشالله هرچی خوبی نصیبت شه هم در دنیا و هم در آ ...

وااای خیلی ممنونم از دعاهای قشنگتون😘😘😘

مرسی عزیزم امیدوارم دعاهات صد برابر به خودت برگردن😍😍😍

وااای خیلی ممنونم از دعاهای قشنگتون😘😘😘مرسی عزیزم امیدوارم دعاهات صد برابر به خودت برگردن😍😍😍

قربون شما برم من مهربون ❤️❤️ انشالله آرزوهاتون مقبول درگاه حق و موفق باشید 😍❤️❤️❤️😘 و مرسی ❤️💕😘

قربون شما برم من مهربون ❤️❤️ انشالله آرزوهاتون مقبول درگاه حق و موفق باشید 😍❤️❤️❤️😘 و مرسی ❤️💕😘

خیلی ممنون عزیزم

همچنین برای شما و خانوادتون😍😚😘

خیلی ممنون عزیزمهمچنین برای شما و خانوادتون😍😚😘

مرسی عزیز دلم ❤️❤️💕💕💕😘😘😘😘❤️ انشالله امام زمانی باشید ❤️😘

انشالله❤😍😘😚😙

😘😘❤️