2777
2789

هيچكدام 😡خواهرم بيچاره شده از دست بچه هاش 

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔

دوتا دختر دوتا پسر، قربون خدا برم فعلا یه دونشم دریغ کرده، حکمتشو شکر

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مغازه است که میگین جنست جور باشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

وای من عاشق دخترم،از خدا میخوام اگه ی روز دوباره خاستم باردارشم حتما حتما حتما ی دختر بهم بده،خیلی عشقشم

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶

والا من اگه به خاطر خودم بود دو تا دختر😍😍

اما ته دلم میگم شاید شوهرم پسرم دلش بخواد،پس یه دختر و یه پسر 

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!