2777
2789
عنوان

اخیرا برحسب تجربه به چی رسیدید

99 بازدید | 18 پست

که کمکتون کرده بالغ تر بشید  

مثلا من خودم فهمیدم به احساسی که در اولین برخورد از کسی  دارم اطمینان کنم

تو روابط دوستی اولویت خودم باشم و برای هیچ کس جز خانوادم صدم رو نذارم 

لطفا جای خدا نباشید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صدخودموبراکسی نذارم به کسی یاچیزی دل نبندم حرف دلموبه کسی نگم ازتصمیمات واهدافی که براآینده دارم نگم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اینکه هیییچ چیز و هیچ کسی توی دنیا مهمتر از آرامش خودت نیست

تاکید میکنم

هیییچ چیز و هیییچ کَس

من کسی جز تو ندارم که به دادم برسد، میتوانی مگر ای عشق به دادم نرسی 💕❣️💕

به محض اینکه حس کردی بهت اهمیت داده نمیشه رها کن
طول نمیکشه تا جاش با ادمای بهتری پر بشه
من چنین دوستایی داشتم، سمی و واقعا سمی
دو سال از عمرم بینشون خفه شدم رسما، الان که دوستای بهتری دارم میفهمم زندگی یعنی چی

با اجازه استارتر ازتون خواهش میکنم برین تاپیک اولیم اگر از مسائل روانی سردرمیارین یا مطالعه کافی دارین یا تجربه دارین یا حتی روانشناسین ممنوتون میشم هدیه من یه صلوات و یه دعاست برا کسایی که برن ۱۶ سالمه بخدا نیاز دارم

چندساله فهمیدم دختر نباید خیلی عاقل و قوی و مستقل و دارای اموال و زرنگ باشه چون این دخترا فقط پسرای گند دنبالشون میان پسرایی که میخوان مسئولیت های خودشونو بندازن رو دوش زنشون و انتظار دارن زنشون جمعشون کنه

شانس دخترای داغون و روانی و تنبل هم تو ازدواج هم تو جاهای دیگه خیلی بهتره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

درست فکر کردی .ادم تجربه کنه بعد میفهمه خیلی چیزا رو هر چقدرم تجربه کنی بازم کمه تو هر سن سالیم باشی

همین من هزار بار این جمله رو ب شکلات مختلف از آدمای مختلف شنیده بودم ولی تا تو موقعیت انجام دادنش نبودم نتونستم اونطور که باید متوجهش بشم

لطفا جای خدا نباشید. 
همین من هزار بار این جمله رو ب شکلات مختلف از آدمای مختلف شنیده بودم ولی تا تو موقعیت انجام دادنش نب ...

درست حرف زدن خیلی فرق داره با تجربه

امیدوارم وقتی مرگ میاد سراغتون زنده پیداتون کنه