2777
2789
عنوان

حکم طلا پیدا کنی چیه

169 بازدید | 24 پست

همسایم نمیدونه چیکار کنه

یه قطعه طلا پیدا کرده 

میخواد آگهی کنه برا پیدا شدنش 

از یه طرف هم مشکل مالی داره این ماه 

میگه چیکار کنم 

اگهی میکنه 

اگه صاحبش پیدا نشد میتونه طلا رو بفروشه مشکلش حل بشه و میتونه بعدا هم وزن اون طلا رو دوباره پولش حساب کنه و نگه داره تا صاحبش پیدا بشه در طول سال 

مرجع تقلید نداره

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آگهی کنه پیدا شد ک هیچی نشد خمس دربیاره حلال

چجوری 

یک پنجمش جدا کنه و بده مستحق و در طول یکسال پیدا نشد اون رو حلال کنه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
مشکل مالیش به مال مردم ربطی ندارهتا یک سال باید مرتب آگهی کنهبعد هم بده مسجدی خیریه ای جایی که از طر ...

نمیدونم 

میگه این ماه گرفتارم شدید 

میگه آگهی میکنم این مدت 

میگه بنظرتون بفروشه مشکلش حل بشه و بعد وزن همون قطعه طلا رو بدونه و صاحبش پیدا شد بعد بهش برگردونه قبوله؟

حسم میگه خودتی 😄😄😄گناه داره طلای مردمو نخوریارو نفرینت میکنه هااا

نه بابا 

الان اگهی زده 

ندزدیده که نفرین بشنوه 

انشالله صاحبش پیدا بشه

بفروشه بعدا صاحبش پیدا شد هم وزن این طلا پول یا طلا بهش برگردونه

شما بر چه اساسی اینو گفتین ؟ تا حالا از مرجع تقلید پرسیدید؟ 😍😍😍

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏

بفروشه بعدا صاحبش پیدا شد هم وزن این طلا پول یا طلا بهش برگردونه

منم همین گفتم

ولی باز دودلم رو حرفم و گفتم خودت فکری کن

من خودم ببینم بر نمیدارم اصلا .اینو جدی میگمولی مرجع هم ندارم

همین دیگه ببینی برنداری بهتره

گیر کرده 

انشالله صاحبش پیدا بشه