2777
2789
عنوان

حکم طلا پیدا کنی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
شما بر چه اساسی اینو گفتین ؟ تا حالا از مرجع تقلید پرسیدید؟ 😍😍😍

نه عزیزم نظر شخصیمو گفتم اینطوری به هرحال مشکل یه بنده خدایی حل میشه شاید هیچوقت صاحب این طلا پیدا نشه حداقل کار یه آدم دیگه راه بیفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نظر شخصیمو گفتم اینطوری به هرحال مشکل یه بنده خدایی حل میشه شاید هیچوقت صاحب این طلا پیدا ن ...

منم همین نظر شخصیم گفتم 

حالا فردا میخواد زنگ بزنه امام جمعه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.
نه عزیزم نظر شخصیمو گفتم اینطوری به هرحال مشکل یه بنده خدایی حل میشه شاید هیچوقت صاحب این طلا پیدا ن ...

من تو کتاب خوندم میگه اگه ارزشش کمتر از یک درهم بود میتونی برداری واسه خودت و صدقه بندازی اما شی مهمی بود تا یک هفته هر روز باید بره اطلاع رسانی کنه بعد هر هفته یک روز تا یه سال 

منم گاهی چیز ارزشمندی دیدم بر نمی‌دارم تا تو گردنم نمونه 

اگه داری می‌خونی واسه سلامتیم دعا کن کردی لایک کن دلم گرم شه 🥺🙏

من تو کتاب خوندم میگه اگه ارزشش کمتر از یک درهم بود میتونی برداری واسه خودت و صدقه بندازی اما شی مهم ...

این خوبه 

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.

اگهی حتما بکنه ولی نمیشه که فردا بفروشه صاحبش هفته بعد بیاد چی میگه ؟!؟!

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگهی حتما بکنه ولی نمیشه که فردا بفروشه صاحبش هفته بعد بیاد چی میگه ؟!؟!

اگه همسایت مطمئنه طلا رو ازش امانت بگیر و مثلا نصف پولشو بده بهش و اگه صاحب طلا اومد از همسایت بابت پولت چک بگیر و طلا رو بده بهش

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه همسایت مطمئنه طلا رو ازش امانت بگیر و مثلا نصف پولشو بده بهش و اگه صاحب طلا اومد از همسایت بابت ...

من اصلا نپرسیدم ازش طلاش چیه 

فقط گفتم فعلا آگهی کنه

من اصلا نپرسیدم ازش طلاش چیه فقط گفتم فعلا آگهی کنه

مرحله اول همین درسته