2777
2789
عنوان

دوستان آیا عصب کشی دندون واجبه

239 بازدید | 43 پست

من چند وقتی بود دندونم پوسیده بود ولی تو این چند ماه اصلا درد نداشت حتی به گرما و سرما هم حساس نبود

دکتر که رفتم گفت باید عصب کشی کنم ولی من اصلا نمیخوام اینکارو کنم چون اصلا دردی ندارم 

بنظرتون عصب کشی واجبه انجام دادنش؟ کسی از شماها تاحالا انجام داده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصب کشی نکنی عفونت میکنه التهاب لثه ودرد میاد سراغت

اگر بارهم کاری نکنی باید دندونت رو بکشی جون میریزه 

اگر نکشی عفونت میره تو خونت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

خب عزیزم اگه انجام ندی ک شفا نمیگیره درنهایت با ی درد نجومی نصف شب راهی بیمارستان میشی چون در نهایت عاقبتش درده

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

اگه دکتر گفته و به فکر پول خودش نیست بله واجبه چون عفونت میکنه شما وقتی متوجه میشی که عود کرده باشه میخواهی اطمینان پیدا کنی برو یه درمانگاه مجانی مثل تامین یا دولتی ببین اونجا چی میگن 

منم دندونم پوسیده و شکسته بود اصلا درد نداشت اما یبار یکهو درد ناجور گرفت 

روزی ۴ تا مسکن اثر نمیکرد 

دیگه قرص برای عفونتش خوردم و خوب شد 

دردش خوب شد و به سرما گرما حساس نبود 

اما چون می دونستم نابود شده دیشب درستش کردم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عصب کشی کن که دندون کشی نکنی

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چرا ؟ من سه تا دندونمو عصب کشی و پر کردم روکش نذاشتم

با گذر زمان متوجه میشی چرا . مواد کامپوزیت همرنگ دندون به مرور و با جویدن غذا فشرده میشه . حتی اگر اندازه نیم میلی متر فشرده بشه یه وضعیتی میشه که اول یه ذره ش کنده به و چند سال دیگه همون یه ذره یه ذره میشه یه تکه و اگر دوباره بری کامپوزیت بزنی چون دو تکه س از هم جدا میشه . اگر از همون روز اول روکش کنی میشه محافط کامپوزیت تو دندون . فوقش بعد از چند سال روکش شل بشه و در بیاد . میتونی بری دوباره برات داخلشو تمیز کنه و بچسبونه رو دندون .